نماد آخرین خبر

محکومیت ۴۲ میلیارد ریالی قاچاقچی خودرو در البرز

منبع
ايرنا
بروزرسانی
محکومیت ۴۲ میلیارد ریالی قاچاقچی خودرو در البرز

ایرنا/ کرج - ایرنا - مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز از محکومیت ۴۲ میلیارد ریالی قاچاقچی خودروی خارجی در این استان خبر داد.

به گزارش ایرنا از اداره کل تعزیرات حکومتی البرز، “سلیمان رزاقی “ روز یکشنبه گفت: پرونده قاچاق یک دستگاه خودرو تویوتا ۴Rav به ارزش ۴۲ میلیارد و ۲۷۳ میلیون ریال در شعبه دهم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه رسیدگی کننده باتوجه به مدارک موجود در پرونده، خروج غیر قانونی خودرو از منطقه آزاد بدون پرداخت حقوق و عوارض گمرکی و نصب پلاک پژو ۴۰۵ بر روی خودرو تویوتا، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط خودرو کشف شده، متخلف را به پرداخت ۴۲ میلیارد و ۲۷۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
رزاقی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی، در هنگام گشت زنی یک دستگاه خودرو را به ظن قاچاق کشف و پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday