نماد آخرین خبر

بارندگی در گیلان شدت می‌گیرد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بارندگی در گیلان شدت می‌گیرد

ایرنا/ کارشناس هواشناسی گیلان گفت: بر اساس نقشه‌های هواشناسی سامانه ناپایدار جوی تا پایان هفته جاری در استان فعال است؛ اما با تقویت تدریجی جریانات شمالی و ناپایداری هوا بارندگی از عصر فردا (سه‌شنبه) تا (پنجشنبه) هفته جاری تشدید می‌شود و برای شدت بارش‌ها در این مدت هشدار نارنجی صادر شده‌است.

آرش نبی‌زاده،  کارشناس هواشناسی گیلان اظهار کرد: بر این اساس در مدت گفته شده وزش باد و بارندگی شدید در برخی مناطق خیلی شدید پیش‌بینی شده‌است.

وی بر ضرورت پرهیز از تردد و توقف در مسیل‌ها و حاشیه رودخانه‌ها، خودداری از کوهنوردی، احتیاط در رانندگی، پناهگیری در مکان امن هنگام رعد و برق تاکید کرد و از مردم خواست تا به این توصیه‌ها توجه جدی داشته باشند.

کارشناس هواشناسی گیلان اضافه کرد: اسب‌وونی تالش با هشت درجه کمترین و دیلمان با ۲۷ درجه بیشترین دمای استان را در ۲۴ ساعت گذشته به خود اختصاص دادند و دمای فعلی رشت ۱۸ درجه و رطوبت ۱۰۰ صددرصد است.

وی بیان کرد: دریا امروز (دوشنبه) و فردا (سه‌شنبه) با ارتفاع موج بیش از یک متر برای فعالیت‌های مرتبط دریایی نامناسب است.

آسمان گیلان هم‌اینک ابری و مه آلود است و در برخی مناطق استان باران می‌بارد.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today