نماد آخرین خبر

قتل در مراسم عروسی گنبدکاووس؛ قاتل در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد

منبع
مهر
بروزرسانی
قتل در مراسم عروسی گنبدکاووس؛ قاتل در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد

مهر/ رئیس پلیس آگاهی استان گلستان از درگیری منجر به قتل در مراسم عروسی گنبدکاووس خبر داد و گفت: قاتل در کمتر از ۱۲ساعت شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ کارآگاه امیر حسام، رئیس پلیس آگاهی استان گلستان اظهار کرد: در اوج مراسم شادی و خوشی عروسی در گنبدکاووس، درگیری بین دو جوان و قتل یکی از آن‌ها باعث تلخی کام مهمانان و خانواده عروس و داماد شد.

رئیس پلیس آگاهی استان گلستان گفت: گزارشی مبنی بر درگیری در یکی از مراسم عروسی سطح شهرستان گنبدکاووس مخابره شد و بلافاصله مأموران انتظامی و پلیس آگاهی به محل حادثه اعزام شدند.

به گفته سرهنگ کارآگاه حسام، در این درگیری جوان ۲۴ ساله با سلاح سرد به قتل رسیده و قاتل از محل وقوع حادثه متواری شده بود.

وی ادامه داد: کارآگاهان پلیس آگاهی گنبد کاووس با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده، موفق شدند عامل این درگیری را شناسایی و در کمترین زمان ممکن دستگیر کنند.

حسام اظهار کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد علت اصلی این جنایت، اختلافات شخصی بین مقتول و قاتل است.

به گفته وی، پرونده مربوطه تشکیل و قاتل به مراجع ذی‌صلاح ارجاع شد.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today