کالاهای اساسی در چهارمحال و بختیاری به اندازه کافی ذخیره شد

فارس/ سیزدهمین قرارگاه اقتصادی، امنیت غذایی و تأمین نیازهای ضروری چهارمحال و بختیاری با محوریت بررسی وضعیت بازار، تأمین نهادههای دامی و برنامهریزی برای تأمین میوه شب عید و مایحتاج ماه رمضان صبح امروز در سالن جلسات شهید سلیمانی سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
سیزدهمین قرارگاه اقتصادی، امنیت غذایی و تأمین نیازهای ضروری چهارمحال و بختیاری با محوریت بررسی وضعیت بازار، تأمین نهادههای دامی و برنامهریزی برای تأمین میوه شب عید و مایحتاج ماه رمضان صبح امروز در سالن جلسات شهید سلیمانی سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
ملکمحمد قربانپور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به شرایط خاص کشور، بر اهمیت تلاش برای حفظ امنیت غذایی تأکید کرد و از اعضای قرارگاه خواست برای ایجاد آرامش در بازار تلاش کنند.
در ادامه سعید فلاح، مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری یکی از دغدغههای اصلی این سازمان را کیفیت نان عنوان کرد و از برخورد قاطع با نانواییهای متخلف خبر داد.
حسین بهرامی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تلاش برای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی، گفت: استان در این زمینه پیشرو است.
وی از وضعیت مناسبتر تأمین نهادههای دامی مانند ذرت و سویا در ۶ماهه اول سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.
بهرامی در ادامه به صدور کد یکتا و رمز بازار برای ۵۷ نفر از ۴۷۰ عامل توزیع معرفی شده اشاره کرد و یادآور شد: این افراد پس از خرید نهادهها، موظف به ثبت در سامانه مالیات و فروش از طریق سامانه هستند.
وی با بیان اینکه وضعیت جوجهریزی بهصورت روزانه بررسی میشود، تصریح کرد: در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد و ذخایر استراتژیک گوشت منجمد، مرغ منجمد، ذرت، سویا و جو توسط پشتیبانی امور دام و همچنین ذخایر گندم،شکر،برنج و...در شرکت غله و خدمات بازرگانی در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
در این نشست همچنین موضوع تأمین میوه شب عید و اقلام مورد نیاز ماه رمضان به قیمت تنظیم بازار مورد بررسی و برنامهریزی شد.