نماد آخرین خبر

پایان فعالیت ۳۲ توزیع‌کننده و معتاد مواد مخدر در سامان

منبع
فارس
بروزرسانی
پایان فعالیت ۳۲ توزیع‌کننده و معتاد مواد مخدر در سامان

فارس/ فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از دستگیری ۳۲ توزیع‌کننده و معتاد مواد مخدر و کشف بیش از ۹۰۰ گرم انواع مواد مخدر در اجرای طرح «آرامش در شهر» خبر داد.

سردار حسین امجدیان گفت: در راستای اجرای طرح آرامش در شهر و با هدف مقابله جدی با توزیع‌کنندگان و مصرف‌کنندگان مواد مخدر، مأموران خدوم انتظامی شهرستان سامان با هماهنگی مقامات قضایی و در پی رصدهای اطلاعاتی و انتظامی، چندین عملیات هدفمند را به اجرا گذاشتند.

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری افزود: در نتیجه این اقدامات، بیش از ۹۰۰ گرم انواع مواد مخدر کشف و ۳۲ نفر از توزیع‌کنندگان و معتادان مواد مخدر شناسایی و دستگیر شدند.

امجدیان تصریح کرد: متهمان پس از دستگیری، با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند و اقدامات قانونی در حال انجام است.

وی در پایان با هشدار به سوداگران مرگ خاطرنشان کرد: برابر هماهنگی و تعامل مستمر با دستگاه قضایی، برخورد قاطع و بدون اغماض با تهیه و توزیع‌کنندگان مواد مخدر در دستور کار پلیس شهرستان قرار دارد و این روند با جدیت ادامه خواهد داشت.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday