نماد آخرین خبر

کشف مزرعه استخراج رمزارز در یک روستای کهگیلویه و بویراحمد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کشف مزرعه استخراج رمزارز در یک روستای کهگیلویه و بویراحمد

ایرنا/ مدیر دفتر اندازه‌گیری شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: مزرعه استخراج رمزارز در روستای «آبکنارو» بخش مرکزی باشت شهرستان کشف شد.

محمدرضا تابش‌مقدم، مدیر دفتر اندازه‌گیری شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در این مزرعه که در یکی از خانه‌های روستای آبکنارو فعال بود، هشت دستگاه ماینر کشف و ضبط شد.
وی با اشاره به پیامدهای زیست‌محیطی فعالیت مزارع غیرمجاز رمزارز و تولید ماهانه حدود ۱۶۰ تن دی‌اکسیدکربن تاکید کرد: فعالیت مزارع رمزارز در همه جا به ویژه محیط پاک روستاها، آسیبی است که سلامت ساکنان این مناطق را تهدید می‌کند.
مدیر دفتر اندازه‌گیری شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: کشفیات ماینر غیرمجاز در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان با رشد ۶ برابری همراه بود و تاکنون ۱۳۰ دستگاه ماینر در ۲۸ مزرعه شناسایی و توقیف شده است.
وی ادامه داد: مصرف برق این ماینرها در هر ساعت معادل مصرف یک‌هزار و۲۵۰ خانوار در مناطق معتدل و سردسیر در زمان اوج بار است.
مدیر دفتر لوازم اندازه‌گیری شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای تولید برقی معادل مصرف این دستگاه‌ها بیش از یک‌هزار میلیارد ریال برآورد می‌شود که این موضوع به خوبی میزان خسارت به شبکه برق و اموال عمومی را نشان می‌دهد.
تابش‌مقدم گفت : از زمان اجرای طرح جمع‌آوری انشعابات و مصارف غیرمجاز تاکنون یک‌هزار و ۱۱۷ دستگاه ماینر غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد کشف و ضبط شده است که مصرف آن‌ها معادل برق مورد نیاز بیش از ۲۳ هزار خانوار در ماه برآورد می‌شود.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today