آغاز مبارزه با اخلال‌گران بازار در اصفهان

منبع
فارس
بروزرسانی
آغاز مبارزه با اخلال‌گران بازار در اصفهان

فارس/ رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان گفت: با برنامه‌ریزی و اقدامات قرارگاه اقتصاد مقاومتی و حمایت دستگاه‌ قضایی استان از دستگاه‌های متولی، اقدامات مؤثری در مبارزه با اخلال‌گران بازار و کالاهای اساسی مردم انجام می‌گیرد.

حجت‌الاسلام‌ اسدالله جعفری، رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: در اجرای دستورات رئیس قوه قضاییه قرارگاه عملیاتی ستاد اقتصاد مقاومتی در حوزه تنظیم و نظارت بازار با عضویت دستگاه‌ها و مجموعه‌های حکمرانی استان و دستگاه‌های نظارتی به‌عنوان عضو اصلی تشکیل شد.

وی افزود: مقرر شده است محور فعالیت‌های این قرارگاه در حوزه تنظیم و کنترل بازار، سه بخش تولید، توزیع و نظارت باشد.

جعفری خاطرنشان کرد: ما از لحاظ ذخایر و منابع دارای ثبات هستیم اما برخی زیاده‌خواهان و سودجویان با مقاصد پلید، معیشت مردم را تهدید می‌کنند که لازم است دستگاه‌های متولی در کنترل و نظارت بر بازار با بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های نظارتی، اجرایی و قضایی و شناسایی گلوگاه‌ها و انجام اقدامات میدانی ضمن برخورد با افراد سودجو و متخلف، نسبت به مراقبت و تنظیم بازار گام‌های مؤثری بردارند.

رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی استان اصفهان اضافه کرد: دستگاه قضایی بر اساس وظیفه‌ای که عهده‌دار است طبق ضوابط مطالبه‌گری، پیگیری صحیح مقررات و قوانین را در دستور کار دارد.

وی ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی و اقدامات این قرارگاه و حمایت دستگاه‌ قضایی استان از دستگاه‌های متولی، اقدامات مؤثری در مبارزه با اخلال‌گران بازار و کالاهای اساسی مردم انجام گیرد.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today