نماد آخرین خبر

جایزه بهترین عکس سال از نقص فنی کشتی به افسر ایرانی رسید

منبع
فارس
بروزرسانی
جایزه بهترین عکس سال از نقص فنی کشتی به افسر ایرانی رسید

فارس/ افسر کنترل و بازرسی کشتی‌ها در بندر شهیدرجایی، برنده جایزه بهترین عکس از نقص کشتی در سال ۲۰۲۴ شد.

عکس محمدفواد محمدی‌پور، افسر ایرانی فعال در مرکز کنترل و بازرسی بندر شهید رجایی از نقص فنی کشتی اقیانوس پیمای خارجی به انتخاب دبیرخانه یادداشت تفاهم منطقه‌ای اقیانوس هند (IOMOU)، به عنوان عکس برتر برگزیده شد.

دبیرخانه یادداشت تفاهم منطقه‌ای اقیانوس هند، سالانه با انتخاب تعدادی از عکس‌های برگزیده که توسط افسران کنترل و بازرسی کشتی‌ها از نواقص فنی و ایمنی کشتی‌ها در سال میلادی قبل تهیه شده است، اقدام به نظرسنجی از کشورهای عضو در خصوص انتخاب بهترین عکس می‌کند و عکسی که حائز بیشترین تعداد رای شود ، در اجلاس سالانه کمیته کشورهای عضو به عنوان بهترین عکس معرفی می شود.

گفتنی است، کارگروه تخصصی ساماندهی سواحل، بنادر و جزایر کشور همواره تلاش کرده است با ایجاد هم‌افزایی میان دستگاه‌های مسئول، ضمن حفظ منافع ملی، مسیر توسعه پایدار، امنیت دریایی و حفاظت از محیط زیست ساحلی و دریایی را هموار سازد.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today