نماد آخرین خبر

کاهش سهم چهارمحال و بختیاری از استخدامی‌های رسمی

منبع
فارس
بروزرسانی
کاهش سهم چهارمحال و بختیاری از استخدامی‌های رسمی

فارس/ استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: سهم این استان در نیرو انسانی از ۱/۵۶ در دهه‌های گذشته به ۱/۴۷ در سال جاری رسیده در حالی‌که جمعیت افزایش داشته است.

جعفر مردانی بعدازظهر امروز در شورای اداری چهارمحال و بختیاری در سالن شهید جعفرزاده سازمان مدیریت و برنامه این شهر، گفت: این استان براساس اسناد توسعه در شمار استان‌های کمتر برخوردار است درحالی‌که ظرفیت‌های خوبی در کشاورزی، گردشگری، صنعت و منابع آبی دارد اما بهره‌گیری از منابع بدون تأمین و ساماندهی و توانمندسازی نیرو انسانی کارآمد میسر نخواهد بود.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سهم این استان در نیرو انسانی از ۱/۵۶ در دهه‌های گذشته به ۱/۴۷ در سال جاری رسیده در حالی‌که جمعیت افزایش داشته است.

وی افزود: چهارمحال و بختیاری با چالش جدی در حوزه نیرو انسانی و نظام اداری مواجه است و اولین چالش در دستگاه‌های پیشران توسعه از جمله دانشگاه‌ها، راه و شهرسازی، صمت، گردشگری و میراث فرهنگی، بهداشت و درمان است که کیفیت خدمات عمومی را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: افزایش سن کارکنان و بازنشستگی آنها خطر شکاف جدی نیرو انسانی در چهارمحال و بختیاری را ایجاد کرده است.

مردانی اضافه کرد: خروج معلمان، پرستاران و پیراپزشکان از سیتم اداری، چهارمحال و بختیاری را با مشکل روبرو می‌کند که ضرورت دارد سهمیه‌ ویژه استخدامی برای استان در اولویت قرار گرفته شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: با تفکیک شهرستان‌ها شاهد عدم نمایندگی ادارات هستیم که نارضایتی مردم را شاهد هستیم.

وی اظهار داشت: با توجه به مذاکرات وزارت ارتباطات برای قرار گرفتن چهارمحال و بختیاری به عنوان مرکز هوش مصنوعی انتظار داریم سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و امور استخدامی درخصوص زیرساخت‌ها و تأمین نیرو کمک کند.
 
مردانی یادآور شد: انتظار می‌رود مدیریت گمرک به اداره‌کل ارتقا پیدا کند زیرا نقش مؤثری در صادرات دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: جشنواره شهید رجایی فرصتی برای اهمیت ارزیابی عملکرد است که با رویکردی راهبردی و بهبود شرایط حکمرانی برکزار می‌شود زیرا کشور بیش‌تر از هر زمان دیگری به کارآمدی و شفافیت نیاز دارد.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday