نماد آخرین خبر

نماینده ولی فقیه در کردستان: سعه‌صدر و روی خوش با مردم سرلوحه کار پلیس باشد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نماینده ولی فقیه در کردستان: سعه‌صدر و روی خوش با مردم سرلوحه کار پلیس باشد

ایرنا/ سنندج- ایرنا- نماینده ولی فقیه در کردستان با تأکید بر اینکه نیروی انتظامی گره‌گشای امور مردم است، گفت: سعه‌ صدر، روی خوش و پیگیری در پاسخگویی به مطالبات مردم باید در سرلوحه کار قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی روز شنبه در دیدار فرمانده و معاونان انتظامی کردستان که به مناسبت هفته فراجا انجام شد، پرفایده‌ترین مردم را کسی معرفی کرد که بیشترین نفع را برای دیگران داشته باشد و شخصیت نیروی انتظامی را بر اساس آموزه‌های اسلامی، شخصیتی مفید و خدمتگزار برای جامعه توصیف کرد.

وی با اشاره به روایتی اسلامی افزود: حوائج مردم به سوی شما نعمت‌های خداست و باید قدر آن را دانست.

نماینده ولی فقیه در کردستان به امنیت پایدار کردستان اشاره و اضافه کرد: تکیه مردم به نیروهای مسلح، بیانگر اهمیت اعتماد مردم و نقش راهنما و گره‌گشای نیروهای نظامی و انتظامی در رفع مشکلات و موانع مردم است.

به گفته حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی، کارگشایی و راهگشایی برای پیشبرد کار دیگران از جمله امور جاری در زندگی است و مسوولان دستگاه های اجرایی، نظامی و انتظامی در جایی که امکان کارگشایی نیست، می‌توانند با مشاوره و راهنمایی، راهگشای مردم باشند.

نماینده ولی فقیه در کردستان بر لزوم رفتار وحدت‌آفرین، آرامش‌آفرین و امیدبخش تأکید کرد و آن را کلید موفقیت در خدمت‌رسانی به مردم دانست.


کاهش شاخص‌های وقوع جرم و افزایش کشف جرایم در کردستان

نماینده ولی فقیه در کردستان: سعه‌صدر و روی خوش با مردم سرلوحه کار پلیس باشد


فرمانده انتظامی استان کردستان هم در این دیدار از کاهش شاخص‌های وقوع جرم و افزایش کشف جرایم در این استان خبر داد.

سردار یحیی الهی با تاکید بر اینکه با تمام توان و تا جان داریم در راه دفاع از ارزش‌های والای انقلاب اسلامی تلاش خواهیم کرد، افزود: در پیچ و خم‌های تاریخی انقلاب، مردم همواره پای کار بوده‌اند و افتخار کارکنان فراجا خدمتگزاری به این مردم فهیم است.

وی با اشاره به فرهنگ بالای مردم استان، بیان کرد: در حوزه انتظامی، در نظم و امنیت اجتماعی دغدغه‌ای نداریم و مطالبات مردم کاملاً به حق است.

سردار الهی با اشاره به هم‌افزایی بسیار بالای نیروهای مسلح مستقر در استان گفت: این همکاری در پیشبرد اهداف و افزایش کارایی در پیشگیری از وقوع جرم موثر بوده است.

فرمانده انتظامی کردستان افزود: در پیشگیری از وقوع جرم در همه شاخص‌ها کاهش داشته‌ایم و در کشف جرم افزایش قابل توجهی را شاهد بوده‌ایم.

وی از اجرای طرح امنیت محله‌محور خبر داد و گفت: در جایی که معضلات اجتماعی وجود دارد، با پای کار بودن مردم موفق به کنترل و کاهش این موانع می‌شویم.

سردار الهی بر عزم جدی نیروهای انتظامی در تامین امنیت پایدار و پاسخگویی به مطالبات به حق مردم تاکید کرد.

از ۱۱ تا ۱۷ مهر ماه به هفته فراجا نامگذاری شده است.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام : https://instagram.com/kurdistan.online