نماد آخرین خبر

شهردار اهواز این‌بار منتقدان را حسود و کینه‌ای خواند!

منبع
فارس
بروزرسانی
شهردار اهواز این‌بار منتقدان را حسود و کینه‌ای خواند!

فارس/ رضا امینی، شهردار اهواز، منتقدان شورا را به «کینه‌ورزی و حسادت» متهم کرد و گفت: «شورای شهر اهواز پویا و فعال است و برخی اخبار نادرست از سوی افراد معاند یا حسود منتشر می‌شود.»

رضا امینی، شهردار اهواز اظهار داشت: «شورای شهر اهواز پویا و فعال است و اخباری که به ناحق توسط برخی افراد منتشر می‌شود، حکایت از کینه‌ورزی و حسادت دارد. گاه اخبار غیرواقعی توسط افراد معاند و از روی حسادت منتشر می‌شود، البته برخی هم از روی دلسوزی تلاش می‌کنند اجماع در این نهاد مقدس بیشتر شود.»

این نخستین‌بار نیست که امینی منتقدان را با ادبیات تند خطاب قرار می‌دهد وی ماه پیش گفته بود:«دوره ششم شورای اسلامی اهواز یکی از دوره‌های موفق در کلانشهر اهواز بوده است اما متاسفانه با دروغ‌پردازی برخی، شرایط برای فعالیت آن‌ها سخت شد. این دوره می‌گذرد، اما در تاریخ خواهد ماند که چه کسانی مانع پیشرفت شهر شدند.»

امینی همچنین پیش‌تر نیز منتقدان خود را به «ناسازگاری با مردم و حاکمیت» متهم کرده و گفته بود: «سر عقل بیایید و از رفتار زشت و زننده خود دست بردارید.»

اظهارات شهردار در حالی مطرح می‌شود که طی سال‌های اخیر موجی از انتقادات نسبت به عملکرد او و نیز غیبت‌های پیاپی اعضای شورا ـ چه در صف موافقان و چه در جمع مخالفان شهردار ـ شکل گرفته است. تکرار حدود ۳۰ جلسه آبستراکسیون و لغو نشست‌های رسمی شورا، سرانجام منجر به صدور حکم انحلال شورای شهر اهواز از سوی شورای حل اختلاف استان شد؛ حکمی که اکنون در انتظار تأیید نهایی شورای حل اختلاف وزارت کشور است.

عصبانیت و حمله شهردار اهواز به منتقدان در حالی رخ می‌دهد که قرار است فردا، رضا امینی با ۱۲ امضای اعضای شورای شهر، در صحن شورا استیضاح شود تا شاید جلوی انحلال شورای شهر گرفته شود.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today