
پرواز هما در شاسکوه؛ عکاسی موفق از گونه کمیاب در طبیعت بکر خراسان جنوبی

ایرنا/ بیرجند - ایرنا - رئیس اداره حفاظت محیط زیست قاینات گفت: عکاس حیات وحش خراسان جنوبی موفق شد تصویری نادر از پرنده کمیاب و ارزشمند «هما» را در منطقه حفاظت شده شاسکوه این شهرستان ثبت کند.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی، امیر صادقی افزود: پرنده هما چندین دفعه در منطقه مشاهده شده بود اما محیط بانان موفق نشده بودند که عکس واضحی از این گونه بگیرند.
وی اظهار کرد: فرهاد رفیعی یکی از عکاسان حیات وحش در استان به منظور عکاسی از طبیعت و حیات وحش به منطقه حفاظت شده شاسکوه سفر کرده بود و موفق شد از گونه ارزشمند هما عکسبرداری کند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قاینات بیان کرد: هما یا مرغ استخوانخوار (با نام علمی Gypaetus barbatus)، در مناطق کوهستانی مرتفع زندگی میکند و برای تغذیه و زادآوری به شرایط خاصی نیاز دارد.