نماد آخرین خبر

راه‌اندازی دومین مزرعه پرورش ماهی با فناوری «نانو حباب» در کرمانشاه

منبع
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: در راستای افزایش بهره‌وری و ارتقای ظرفیت تولید، دومین مزرعه پرورش ماهی با فناوری نانو حباب استان در شهرستان سنقر راه‌اندازی شد.

سیامک الیاس‌پور، مدیرکل شیلات استان کرمانشاه اظهار کرد: این مزرعه پرورش ماهی سردآبی در استان کرمانشاه با هدف ارتقای بهره‌وری و کاهش وابستگی به منابع آبی، به دستگاه‌های ازن ژنراتور و نانوحباب‌ساز مجهز شده است.
وی افزود: این مزرعه از جمله مزارع تکثیر حدواسط ماهی سردابی مداربسته است که در روستای سهنله شهرستان سنقر با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون قطعه واقع شده و دومین مزرعه در استان است که به این فناوری‌های نوین تجهیز می‌شود.
به گفته مدیرکل شیلات استان کرمانشاه این اقدام در راستای ارتقای ظرفیت تولید، بهینه‌سازی مصرف آب و مقابله با آثار خشکسالی صورت گرفته است.
الیاس‌پور با اشاره به اینکه پیش از این، مجتمع پرورش ماهی سفیدبرگ در شهرستان جوانرود نیز به این فناوری‌ها مجهز شده بود، افزود: استفاده از فناوری‌های نوین در صنعت پرورش ماهی، نقش مؤثری در افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و حفظ سلامت آبزیان دارد و می‌تواند مسیر توسعه پایدار این صنعت را هموار سازد.
وی با بیان اینکه تجربه استفاده از سامانه نانو حباب ایرانی در مزارع پرورش ماهی نشان می‌دهد که این فناوری موجب کاهش تلفات آبزیان و رشد سریع‌تر آن‌ها می‌شود و هنگام قطع برق، تا ۲ ساعت قادر به تأمین اکسیژن مورد نیاز آب خواهد بود گفت: در شرایطی که قطعی برق یکی از چالش‌های مزارع پرورش ماهی به شمار می‌رود، استفاده از فناوری نانو حباب توانسته راه‌حلی نوآورانه برای تأمین پایدار اکسیژن در این صنعت فراهم کند.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه ادامه داد: تجربه موفق استفاده از این فناوری در استان کرمانشاه نشان می‌دهد که این فناوری نه‌تنها موجب کاهش تلفات آبزیان و رشد سریع‌تر آن‌ها شده، بلکه در زمان قطع برق نیز تا ۲ ساعت بدون نیاز به تجهیزات پشتیبان، اکسیژن مورد نیاز آب را تأمین می‌کند.


آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today