نماد آخرین خبر

توقیف پژو با ۷۹۰ میلیون ریالی خلافی در یاسوج

منبع
ايسنا
بروزرسانی
توقیف پژو با ۷۹۰ میلیون ریالی خلافی در یاسوج

ایسنا/ معاون عملیات راهور استان کهگیلویه و بویراحمد از توقیف یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ با ۷۹۰ میلیون ریال خلافی در شهر یاسوج خبر داد.

سرهنگ داوود بوستانی، معاون عملیات راهور استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: مأموران پلیس راهور حین کنترل گشت در سطح شهر یاسوج، یک دستگاه خودرو را به دلیل به علت خلافی بالا متوقف کردند.
وی افزود: مأموران با استعلام از سامانه اجرائیات دریافتند خودرو مذکور دارای ۷۹۰ میلیون ریال خلافی پرداخت نشده است.
معاون عملیات راهور استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، تصریح کرد: در صورتی که مبلغ جریمه خودرو به ۷۹ میلیون ریال برسد، پلیس مراتب را به مالک خودرو اعلام و چنانچه ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ، نسبت به پرداخت جریمه اقدام نشود، خودرو توقیف و از تردد آن جلوگیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه ‌خودرو متخلف توقیف و تا پرداخت کامل بدهی‌های معوقه روانه پارکینگ شد، اضافه کرد: پلیس بدون هیچ مسامحه‌ای با متخلفان و مخلان نظم و امنیت جامعه از هر قشر و طبقه‌ای باشند طبق قوانین به شدت برخورد خواهد کرد.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today