نماد آخرین خبر

برداشت چین دوم حنا در قطب تولید حنای کشور به پایان رسید

منبع
مهر
بروزرسانی
برداشت چین دوم حنا در قطب تولید حنای کشور به پایان رسید

مهر/ مدیر جهاد کشاورزی دلگان گفت: برداشت چین دوم حنا در شهرستان دلگان به پایان رسیده و این محصول از سطح بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع برداشت شده است.

قنبر نارویی، مدیر جهاد کشاورزی دلگان گفت: برداشت چین دوم حنا در شهرستان دلگان از سطح بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع به پایان رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی دلگان افزود: برداشت این محصول، از اوایل شهریور ماه آغاز شده و تا اول مهرماه ادامه داشته است.

وی بیان کرد: کشت حنا عمدتاً در مناطق مرکزی، حسین‌آباد، چاه کمال، کلاکنتک، کلانظهور، چاه چاکرو، چاه محمد، چاه‌شور و چاه الوند این شهرستان انجام می‌شود.

نارویی تصریح کرد: از هر هکتار از این مزارع در سه چین برداشت، به‌طور متوسط حدود ۳ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم حنا برداشت و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دلگان خاطرنشان کرد: برداشت حنا در این شهرستان در سه مرحله و در ماه‌های تیر، شهریور و آبان انجام می‌شود.

وی کشت حنا را یکی از ظرفیت‌های مهم اشتغال‌زایی در منطقه دانست و گفت: این بخش زمینه اشتغال برای بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ نفر را در دلگان فراهم کرده است.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today