نماد آخرین خبر

خوزستان همچنان درگیر کمبود معلم

منبع
فارس
بروزرسانی
خوزستان همچنان درگیر کمبود معلم

فارس/ دو هفته از باز شدن مدارس در خوزستان می‌گذرد، اما برخلاف وعده صریح مدیرکل آموزش و پرورش استان مبنی بر «هیچ کلاس بدون معلم»، گزارش‌های میدانی فارس از مناطق مختلف اهواز و شهرهای اطراف نشان می‌دهد که هنوز تعدادی از دانش‌آموزان پشت میزهای خالی از معلم می‌نشینند.

در حالی که مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در تاریخ ۲۳ شهریورماه اعلام کرده بود که «قول می‌دهیم هیچ کلاسی بدون معلم آغاز سال تحصیلی را تجربه نکند»، اکنون و پس از گذشت دو هفته از مهرماه، خانواده‌ها از نبود معلم در برخی پایه‌ها و دروس گلایه‌مندند.

توزیع عادلانه معلم

خنفری، نماینده شادگان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگاران در این خصوص گفت:«معلم رکن اصلی آموزش است. اگر کلاس‌ها بدون معلم اداره شوند یا از نیروهای غیرمتخصص استفاده شود، کیفیت آموزش به‌شدت افت خواهد کرد. انتظار داریم وزارتخانه در توزیع عادلانه معلمان، استان خوزستان و شهرستان شادگان را در اولویت قرار دهد.»

علت تأخیر در تأمین نیروهای آموزشی چیست؟

با این حال، والدین معتقدند وعده‌های رسمی باید بر اساس واقعیت میدانی داده شود، نه با اتکا به امید آینده. آنان خواستار توضیح صریح مدیرکل آموزش و پرورش درباره علت تأخیر در تأمین نیروهای آموزشی هستند.

وعده «کلاسی بدون معلم»

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان پیش‌تر نیز در ۹ شهریورماه تأکید کرده بود که با استفاده از معلمان حق‌التدریس، بازنشستگان و سربازمعلمان، تلاش خواهد شد مهر امسال در خوزستان «کلاسی بدون معلم» نباشد و کمبود نیرو جبران شود.
 
چهار هزار معلم متقاضی انتقال از خوزستان

از سوی دیگر، استاندار خوزستان نیز در شهریورماه امسال با ابراز نگرانی از افزایش درخواست انتقال معلمان به استان‌های دیگر گفته بود:«آمار چهار هزار معلم متقاضی انتقال از خوزستان نگران‌کننده است.

باید در مسیر تحقق عدالت آموزشی گام برداریم و شرایط کاری و زیستی معلمان را به‌گونه‌ای بهبود دهیم که تمایلی به خروج از استان نداشته باشند.

بخشی از این مسئله به مشکلات اقلیمی و شرایط آب‌وهوایی برمی‌گردد که باید برای آن چاره‌اندیشی شود.»حال که دو هفته از آغاز مهر گذشته و برخی کلاس‌ها در استان همچنان بدون معلم اداره می‌شوند،

سؤال روشن افکار عمومی این است:چرا وعده «هیچ کلاس بدون معلم» عملی نشد؟و چه زمانی قرار است همه دانش‌آموزان خوزستان از حق بدیهی خود در آموزش برابر و باکیفیت برخوردار شوند؟

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today