۲۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی مسکن روستایی در گلستان

فارس/ مدیرکل بنیاد مسکن از تخصیص ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در قالب تسهیلات بانکی قرضالحسنه برای نوسازی و احداث مسکن روستایی در گلستان خبر داد.
داود خسروی اظهار کرد: مبلغ ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی، مقاومسازی و احداث ۶ هزار واحد مسکن روستایی در گلستان تخصیصیافته است و تلاش داریم از این اعتبارات برای مقاومسازی ۴۳ درصد از واحدهای مسکونی فرسوده و غیرمقاوم استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: تاکنون بازنگری طرح هادی ۱۷۰ روستا انجام شده و معابر خاکی ۴۰۰ روستا در گلستان آسفالت شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان ابراز کرد: بیش از یک هزار قطعه زمین به متقاضیان واجد شرایط طرح نهضت ملی مسکن در روستاها واگذار شده و بیش از یک هزار جلد سند مالکیت نیز برای مالان اصلی در روستاها صادر شده است.
وی ادامه داد: همچنین در ۳۰۰ روستا، پروژههای عمرانی غیر آسفالت اجرا شده است.
خسروی گفت: در روزهای گذشته طی سفر معاون وزیر و رئیس سازمان ملی زمین و مسکن کشور، یک هزار و ۱۴۸ واحد مسکن روستایی و ۵۰ پروژه طرح هادی در گلستان به بهرهبرداری رسید.
گفتنی است، استان گلستان دارای ۲۲۸ هزار واحد مسکن روستایی است که تاکنون ۵۷ درصد آنها مقاومسازی و نوسازی شده است.
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today