نماد آخرین خبر

پیشرفت نهضت ملی مسکن در خراسان جنوبی به ۷۰ درصد رسید

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پیشرفت نهضت ملی مسکن در خراسان جنوبی به ۷۰ درصد رسید

ایرنا/ بیرجند - ایرنا - مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی از پیشرفت ۷۰ درصدی طرح نهضت ملی مسکن در این استان خبر داد و گفت: از مجموع سهمیه ۱۱ هزار و ۶۲۸ واحدی استان، بخش زیادی از پروژه‌ها وارد مرحله نازک‌کاری شده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، میرمحمد مودی روز چهارشنبه در نشست شورای مسکن استان افزود: تاکنون ۱۰۵ هزار نفر در استان خراسان جنوبی برای طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند که بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، ۱۱ هزار و ۶۲۸ واحد مسکونی به عنوان سهمیه استان در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح در مرکز استان پیشرفت قابل توجهی داشته است، اظهار کرد: در شهر بیرجند تاکنون ۵۰ درصد از واحدهای مسکونی ساخته‌شده تحویل متقاضیان شده و روند ساخت سایر واحدها نیز در دست اجراست.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی ادامه داد: پس از بیرجند، شهرستان‌های نهبندان و سربیشه به ترتیب در جایگاه‌های بعدی از نظر پیشرفت فیزیکی و میزان تحویل واحدهای طرح نهضت ملی مسکن قرار دارند.

مودی با اشاره به اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در استان گفت: تاکنون ۲۷ هزار و ۳۶۸ نفر برای بهره‌مندی از مزایای این قانون ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، ۱۶ هزار و ۳۳۰ نفر واجد شرایط شناخته شده‌اند.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، تاکنون زمین مورد نیاز برای ۹ هزار و ۶۱۰ نفر از متقاضیان واجد شرایط تخصیص یافته است و روند واگذاری زمین در شهرستان‌های مختلف استان با سرعت ادامه دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با تأکید بر لزوم همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل اظهار امیدواری کرد: با تداوم این روند، بخش قابل توجهی از واحدهای نهضت ملی مسکن استان تا پایان سال جاری تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی هم با اشاره به اینکه برای هزار و ۶۰۰ واحد نهضت ملی مسکن انشعاب آب نصب شده گفت: ۴۰۰ واحد در این سایت هنوز متقاضیان برای تشکیل پرونده اقدامی نکرده اند.

حسین توکلی افزود: در سایت های نهضت ملی مسکن شهرستان های قاین، طبس و نهبندان هم بحث تامین زیرساخت آب شروع شدت گرچه مشکلاتی هم در راه اجرای طرح وجود دارد.

وی به تاثیر تورم بر هزینه های آبرسانی اشاره کرد و ادامه داد: از آنجایی که ۷۰ درصد اعتبارات صرف خرید لوله می شود از خرداد تاکنون سه همت بر میزان اعتبار مورد نیاز افزوده شده است.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today