نماد آخرین خبر

کشف و جمع‌آوری ۷ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در شادگان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
کشف و جمع‌آوری ۷ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در شادگان

صدا و سیما/ سرپرست توزیع برق شادگان از کشف و جمع آوری ۷ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در یک منزل مسکونی توسط حراست توزیع برق این شهرستان به همراه عوامل انتظامی خبر داد.

امین توکیه، سرپرست توزیع برق شادگان با بیان اینکه برق طی فرایندی پیچیده و با صرف هزینه‌های بسیار گزاف به دست مشترکان می‌رسد و یکی از کالا‌های ارزشمند و گرانبهاست، گفت:  ۷ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در یک منزل مسکونی توسط حراست توزیع برق این شهرستان به همراه عوامل انتظامی کشف و و جمع آوری شد.

وی افزود: یکی از مسائلی که موجب اخلال در شبکه برق می‌شود استفاده غیرمجاز مراکز رمزارز است که علاوه بر سرقت انرژی به حقوق سایر مشترکان تعدی می‌کنند و با توجه به مصرف بالای رمزارز موجب بروز خسارت به شبکه برق و ضرر به دیگر مشترکین می‌شوند.

توکیه بیان داشت: شهروندان می‌توانند هرگونه اطلاعات از ماینر‌های غیرمجاز را به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ پیامک کنند و با حفظ محرمانگی اطلاعات آنها، اطلاعات خود را در سایت www.tavanir.org.ir ثبت کنند و از پاداش تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان بهره‌مند شوند.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today