نماد آخرین خبر

۱۵۰ نشست برای پاسداشت شهید نصرالله در قم برنامه‌ریزی شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۱۵۰ نشست برای پاسداشت شهید نصرالله در قم برنامه‌ریزی شد

ایرنا/ قم – ایرنا – دبیر کنگره بین‌المللی امناءالرسل با بیان اینکه ۱۵۰ نشست داخلی و خارجی برای پاسداشت شهید سید حسن نصرالله در قم و سایر کشورها برنامه‌ریزی شده است، گفت: این نشست‌ها با مشارکت بیش از ۲۰ سازمان علمی، فرهنگی و سیاسی اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرنگار، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضا اسکندری روز شنبه در پنجمین نشست شورای علمی کنگره امناءالرسل در سالن جلسه‌های انجمن‌های علمی حوزه‌های علمیه قم، ضمن تشریح روند اجرایی بخش‌های مختلف کنگره، از تدوین فراخوان مقاله‌ها و آماده‌سازی ویژه‌نامه‌های علمی از سوی ۲۰ نشریه داخلی و چند نشریه در عراق و لبنان خبر داد.

وی با اشاره به رونمایی از پوستر فراخوان مقاله‌ها در حضور آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه، افزود: نسخه‌های متناسب فراخوان برای لبنان و عراق در حال نهایی شدن است تا مقتضیات و ظرایف بومی رعایت شود.

وی گفت: طرح تحقیقاتی درباره اندیشه و شیوه تبلیغی شهید نصرالله در ۱۲ محور کلیدی در دست اجراست و مراکز علمی فعال داخلی و بین‌المللی برای برگزاری نشست‌ها مشارکت دارند.

اسکندری درباره کنگره آیت‌الله صافی گلپایگانی نیز یادآور شد: ۸۰ تا ۹۰ درصد آثار ایشان برای تدوین موسوعه آماده شده‌است.

وی در خصوص کنگره آیت‌الله سید هبة‌الدین شهرستانی نیز تصریح کرد: ۴۴ جلد از آثار ایشان چاپ یا آماده چاپ شده و بیت آن عالم ربانی همکاری خود را برای برگزاری کنگره اعلام کرده‌است.

وی در پایان تاکید کرد: کنگره بین‌المللی شهید نصرالله در بهار سال ۱۴۰۵ و کنگره‌های آیت‌الله صافی گلپایگانی و آیت‌الله شهرستانی نیز طی سه سال متوالی با مشارکت بیش از ۲۰ سازمان علمی، فرهنگی و سیاسی از سوی حوزه‌های علمیه جهان تشیع برگزار خواهند شد.

شهید سید حسن نصرالله، دبیرکل فقید حزب‌الله لبنان، ۶ مهر ۱۴۰۳ در ضاحیه بیروت به شهادت رسید؛ آیت‌الله لطف‌الله صافی گلپایگانی(ره)، مرجع تقلید شیعه و از مفاخر علمی حوزه‌های علمیه قم، دوازدهم بهمن ۱۴۰۰ وفات یافت؛ آیت‌الله سید هبة‌الدین شهرستانی، عالم و فقیه برجسته شیعه نیز هجدهم بهمن ۱۳۴۵ در بغداد چشم از جهان فروبست و در کاظمین به خاک سپرده شد.






آخرین خبر قم در اینستاگرام : https://instagram.com/qomtoday