نماد آخرین خبر

۴۵ تیم زنجانی در المپیاد استعدادهای برتر حضور خواهند داشت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
۴۵ تیم زنجانی در المپیاد استعدادهای برتر حضور خواهند داشت

ایسنا/ مدیر مرکز قهرمانی ورزش و جوانان استان زنجان گفت: ۴۵ تیم از استان زنجان شامل ۲۱ تیم دختران و ۲۴ تیم پسران در رقابت‌های المپیاد استعدادهای برتر حضور خواهند داشت.

سونا رزاقی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: المپیاد استعدادهای برتر کشور فرصتی مناسب برای شناسایی و پرورش ورزشکاران جوان و مستعد است و استان زنجان امسال با اعزام این تعداد تیم سهم مهمی در رقابت‌های ملی خواهد داشت.

او با اشاره به رشته‌هایی که انتظار کسب مدال از آن‌ها می‌رود، افزود: بر اساس سوابق گذشته، ووشو، تکواندو، دو و میدانی، ترای‌اتلون، سنگ‌نوردی، کاراته و تیراندازی با کمان از جمله رشته‌هایی هستند که امید موفقیت و کسب مدال از آن‌ها داریم. امیدواریم سایر رشته‌ها نیز بتوانند مدال کسب کنند و به آن‌ها خوش‌بین هستیم.

رزاقی، درباره تجربه ورزشکاران حاضر در المپیاد، توضیح داد: بیشتر شرکت‌کنندگان اولین تجربه حضور در المپیاد را دارند و بازه سنی آن‌ها بین ۱۲ تا ۱۶ سال است. پارسال نیز المپیاد برگزار نشد، اما برخی ورزشکاران تجربه بازی و کسب مدال دارند. از جمله اعزام‌شوندگان می‌توان به خانم مهسا علوی، دارنده مدال قهرمانی جهان در شطرنج‌ و طاها ازلگینی، ملی‌پوش تکواندو اشاره کرد.

او ادامه داد: ورزشکاران پیش از اعزام با همکاری هیأت پزشکی ورزشی، از نظر صحت و سلامت مورد بررسی قرار گرفتند و در مرکز قهرمانی استان زنجان نیز ارزیابی پیکری و آمادگی جسمانی آن‌ها انجام شده است.

رزاقی افزود: حضور این ورزشکاران در رقابت‌های ملی علاوه بر کسب تجربه برای خودشان، فرصت خوبی برای معرفی استعدادهای استان است و می‌تواند در تقویت ورزش‌های پایه تأثیرگذار باشد.

مدیر مرکز قهرمانی ورزش و جوانان استان زنجان همچنین گفت: زنجان میزبان رقابت‌های دختران بسکتبال و همچنین سنگ‌نوردی دختران و پسران خواهد بود و این میزبانی به رشد ورزش‌های تیمی و انفرادی در استان کمک خواهد کرد.

انتهای پیام





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today