نماد آخرین خبر

تخصیص یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای طرح‌های ورزشی خراسان‌شمالی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تخصیص یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای طرح‌های ورزشی خراسان‌شمالی

ایرنا/ بجنورد- ایرنا- مدیر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان خراسان‌شمالی از تخصیص یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از محل منابع ملی، استانی و مسوولیت های اجتماعی صنایع در سالجاری خبر داد.

مهدی عزیزی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این میزان حدود ۶۰۰ میلیارد ریال از منابع ملی، ۴۵۰ میلیارد ریال از منابع استانی و مابقی از محل منابع شرکت نفت و مسوولیت های اجتماعی تخصیص یافته است.

وی افزود: با تخصیص این میزان اعتبار حدود ۵۰ طرح نیمه تمام ورزشی استان بر مدار تکمیل قرار گرفت به گونه ای که اخیرا گود باستانی و سالن چند منظوره شیروان و همچنین گود باستانی آشخانه بهره برداری شد.

عزیزی ادامه داد: سالن ورزشی بیدک و چمن های مصنوعی نیز تکمیل شده و همزمان با هفته تربیت بدنی بهره برداری خواهد شد.

مدیر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان خراسان‌شمالی یادآور شد: سرانه ورزشی استان با ۵۲ سانتی متر از میانگین کشوری کمتر است که با تکمیل و بهره برداری از ۵۰ طرح ورزشی، سرانه ورزشی استان به میانگین کشوری نزدیک می شود.

استان یک میلیون نفری خراسان شمالی دارای ۵۱ هیات ورزشی است و ۲۲۸ فضای ورزشی برای ورزشکاران در این استان شمال شرق کشور وجود دارد.

چمن ورزشگاه ۱۹ مهر در آستانه بهره‌برداری

عزیزی گفت: بازسازی ورزشگاه ۱۹ مهر از سال گذشته در اولویت کاری اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی قرار گرفته است و بارها بازدیدهایی با مسوولان از این مجموعه ورزشی انجام شده است.

وی افزود: تاکنون چندین کارشناس از وضعیت این ورزشگاه بازدید داشته اند و بازسازی چمن آن ۴۰ میلیارد ریال اعتبار از سال گذشته آغاز شد.

مدیر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان خراسان‌شمالی ادامه داد: چمن این مجموعه ورزشی آماده شده و به زودی بهره برداری می شود.

عزیزی خاطرنشان کرد: بازسازی دیگر بخش های این ورزشگاه نیز به زودی انجام خواهد شد.

بزرگترین طرح ورزشی خراسان‌شمالی با ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار سال ۹۶ با حضور وزیر ورزش و جوانان وقت بهره برداری شد و قرار بود مردم این استان نیز طعم خوش بهره مندی از امکانات ورزشی را بچشند.

نبود متولی مشخص برای نگهداری از ورزشگاه ۱۹ مهر و هدر رفت سرمایه ورزشی چندین میلیاردی استان موجب شد تا این ورزشگاه در همین سن کم، گوی سبقت فرسودگی را از استادیوم قدیمی تختی بجنورد برباید و چیزی جز افسوس برای ورزشی های خراسان شمالی باقی نگذارد.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today