شهردار اراک: لایحه خرید اتوبوس‌های برقی جدید به شورای شهر ارسال شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
شهردار اراک: لایحه خرید اتوبوس‌های برقی جدید به شورای شهر ارسال شد

ایرنا/ اراک - ایرنا - شهردار اراک گفت: لایحه خرید اتوبوس‌های برقی جدید به شورای اسلامی کلانشهر اراک ارسال شده و پیشنهاد شده که لایحه به‌صورت عادی بررسی شود تا امکان بحث کارشناسی فراهم باشد. 

علیرضا محمودی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: تصمیم‌گیری در این خصوص نیازمند بررسی دقیق در کمیسیون‌های تخصصی و مشارکت اعضای شورا است.

وی بیان کرد: مذاکراتی با شرکت ایران‌خودرو دیزل انجام شده که هر اتوبوس برقی را با قیمت حدود ۱۸ میلیارد ریال بدون ارزش افزوده عرضه کند، همچنین شرکتی در تبریز اتوبوس دیزلی را با قیمت حدود ۱۳ میلیارد ریال پیشنهاد داده است.

وی افزود: در حوزه حمل‌ونقل عمومی، ناوگان اتوبوسرانی شهر اراک عملکرد قابل توجهی داشته است، به‌طور متوسط، هر اتوبوس روزانه ۶۰۰ نفر را جابه‌جا می‌کند که با شهرهای بزرگ مانند تهران و همدان برابری می‌کند.

شهردار اراک اضافه کرد: در برخی خطوط مانند امیریه، خیابان مشهد، جهانگیری، شهدای صفری، کرهرود و الهیه، طی سه روز گذشته بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ نفر از اتوبوس استفاده کرده‌اند که این افزایش استقبال، به دلیل منظم شدن زمان‌بندی، ارزان بودن خدمات، هوشمندسازی سامانه مهتا و نوسازی ناوگان است.

۱۳۵ دستگاه اتوبوس در ۲۹ خط مسافران را در شهر اراک جابجا می‌کنند.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today
آخرین خبر | شهردار اراک: لایحه خرید اتوبوس‌های برقی جدید به شورای شهر ارسال شد