نماد آخرین خبر

مراسم وداع و تشییع پیکر مرحوم محمد کاسبی + عکس و فیلم

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ پیکر محمد کاسبی، بازیگر پیشکسوت و محبوب سینما، تئاتر و تلویزیون، صبح امروز (۲۱ مهرماه) با حضور جمعی از هنرمندان، علاقه‌مندان و مردم فرهنگ‌دوست در حوزه هنری بدرقه شد و سپس برای خاکسپاری به قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) انتقال پیدا کرد.

خبر درگذشت این هنرمند مردمی شامگاه بیستم مهرماه توسط یلدا کاسبی، دخترش، تأیید شد. کاسبی پس از روزها بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان خاتم‌الانبیا و مبارزه با مشکلات قلبی و تنفسی، سرانجام دعوت حق را لبیک گفت. او در ماه‌های اخیر بارها به دلیل عارضه‌های جسمانی راهی بیمارستان شد و مدتی طولانی با دستگاه‌های کمکی به زندگی ادامه داد.

محمد کاسبی که در حافظه مردم با نقش‌های خاطره‌انگیز و سریال‌های ماندگار شناخته می‌شود، نه تنها در عرصه بازیگری چهره‌ای شاخص بود، بلکه به عنوان یکی از پایه‌گذاران حوزه هنری نیز نقشی مؤثر در شکل‌گیری این نهاد فرهنگی ایفا کرد. حتی در روزهای بیماری نیز دغدغه توسعه و رشد حوزه هنری را با خود داشت.
امروز، مرد دغدغه‌مند سینما و تلویزیون بر دوش همکاران و دوستدارانش بدرقه شد تا در کنار دیگر بزرگان هنر آرام گیرد. همچنین مراسم یادبود و ترحیم آن زنده‌یاد، روز پنجشنبه ۲۴ مهرماه ساعت ۱۹ در مسجد جامع شهرک غرب برگزار خواهد شد.

در این مراسم رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس حوزه هنری، مجید مجیدی، مسعود ده‌نمکی، حسین یاری، زینب سلیمانی و بسیاری از هنرمندان حضور پیدا کردند.

پیکر محمد کاسبی وارد حوزه هنری شد

ماجرای انگشتری که شهید نصرالله به محمد کاسبی هدیه داده بود

مجیدی: جای جای حوزه هنری صدای نفس‌های محمد کاسبی را می‌شنوم

مجید مجیدی، کارگردان سینما اظهار کرد: «محمد کاسبی» گوهر درونی بزرگی داشت؛ با مرام، با معرفت، با اخلاق. او تنها یک بازیگر نبود؛ دل‌مشغول مردم و حقیقت بود. از «شنا در زمستان» تا «بدوک»، هنرش همواره در خدمت مردم بود. جای‌جای این حوزه هنری، نفس‌های محمد کاسبی را در خود دارد.
وی گفت: نگاه محمد را تاب نیاوردند. نتوانست کارگردانی را ادامه دهد، اما ایستاد. خون دل خورد، اما باورهایش را رها نکرد. او حتی در بستر بیماری، یک رسانه امید بود؛ عاشق اهل بیت و ارادتمند خاص امام رضا(ع) و اباعبدالله الحسین(ع) بود.

ده‌نمکی: کاسبی صدای حق را بی‌ملاحظه فریاد می‌زد

مسعود ده‌نمکی، کارگردان سینما و تلویزیون بیان کرد: «محمد کاسبی» رقیب نمی‌شناخت. هر جا احساس می‌کرد باید حرفی بزند، بی‌تعارف می‌زد. وقتی سریال «دادستان» ساخته شد و بازتاب‌ها شروع شد، خودش تماس گرفت و گفت «آب تو لونه مورچه‌ها ریختیم».
وی اضافه کرد: برای ما باید عبرت باشد که محمد کاسبی همان‌جا ایستاد که ابوذر در برابر معاویه ایستاد. خودش برایم تعریف کرد که در برابر یکی از مدیران گفته بود «اگر این پولی که برای این کار خرج کردی از جیب خودت بوده، اسراف است؛ اگر از بیت‌المال بوده، حرام است». این همان فریاد ابوذر در برابر کاخ سبز معاویه بود.

آوازخوانی حسام‌الدین سراج در مراسم تشییع پیکر مرحوم کاسبی

وداع پرشور مردم با پیکر محمد کاسبی در حوزه هنری

تشییع مرحوم محمد کاسبی از حوزه هنری به سوی بهشت زهرا

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran