نماد آخرین خبر

۱۳ تُن شکر احتکارشده در هرمزگان کشف شد

منبع
مهر
بروزرسانی
۱۳ تُن شکر احتکارشده در هرمزگان کشف شد

مهر/ فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف یک انبار احتکار کالاهای اساسی خبر داد که در پی آن، ۱۳ تن شکر احتکار شده کشف و ضبط شد.

سردار علی‌اکبر جاویدان، فرمانده انتظامی استان هرمزگان اظهار کرد: در راستای اجرای طرح سراسری مقابله با احتکار و تشدید نظارت‌های میدانی، اکیپ ویژه‌ای متشکل از پلیس امنیت اقتصادی، نمایندگان تعزیرات حکومتی، دادستانی، سازمان صمت و جهاد کشاورزی، اقدام به بازرسی انبارهای سطح شهر بندرعباس کردند.

وی افزود: اکیپ گشت نظارتی در بازرسی از یک انبار نگهداری مواد غذایی، مقدار ۱۳ تن شکر که علیرغم ثبت رسمی در سامانه انبارها، به صورت غیرقانونی بالغ بر چندین ماه از عرضه آنها در بازارخودداری شده بود، کشف و ضبط کردند.

سردار جاویدان اضافه کرد: بر اساس ارزیابی‌های اولیه کارشناسان اقتصادی، ارزش تقریبی این کالای اساسی مبلغ ۱۱ میلیارد ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان تصریح کرد: در این رابطه پرونده‌ای با موضوع «اخلال در نظام اقتصادی و احتکار» برای متخلفان تشکیل و به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال و برای متخلفان، جریمه سنگین بازدارنده در نظر گرفته شده است و دستور توزیع اموال موجود در انبار را به بازار مصرف با نرخ مصوب دولتی صادر شد.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today