نماد آخرین خبر

استعدادیابی از استان‌ها تا قله ملی؛ نقشه فدراسیون اسکواش برای اوج‌گیری ایران

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استعدادیابی از استان‌ها تا قله ملی؛ نقشه فدراسیون اسکواش برای اوج‌گیری ایران

ایرنا/ سمنان - ایرنا - رییس فدراسیون اسکواش گفت: توسعه اسکواش ایران از استان‌ها و با پیگیری برنامه‌های استعدادیابی آغاز می‌شود و هدف نهایی، اوج‌گیری این رشته برای رسیدن به جایگاه شایسته خود در سطح ملی و بین‌المللی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر عزیزی‌پور روز سه‌شنبه در نشست مجمع انتخاباتی هیأت اسکواش استان سمنان اظهار کرد: فدراسیون اسکواش به‌صورت هدفمند استعدادیابی را آغاز کرده است تا نسل جدیدی از بازیکنان توانمند در سراسر کشور پرورش یابند و در این مسیر، استان‌ها نقش اصلی را در شناسایی و تربیت نیروهای آینده دارند.

وی افزود: با برگزاری هم‌زمان کلاس‌های مربیگری، اردوهای تیم ملی و مسابقات استانی، روند رو به رشد اسکواش آغاز شده است و باید سرعت بیشتری بگیرد و سیاست فدراسیون اسکواش بردن تمام رویدادها به استان‌هاست تا پویایی و انگیزه در سراسر کشور افزایش یابد.

ظرفیت‌های سمنان برای توسعه اسکواش

عزیزی‌پور با اشاره به ظرفیت‌های سمنان در رشته اسکواش گفت: این استان زیرساخت‌های مناسبی دارد و شایسته است میزبان رقابت‌های ملی همراه با پخش زنده باشد و فدراسیون اسکواش نیز در تلاش است با نهادهای مختلف تفاهم‌نامه‌های اجرایی منعقد کند تا اسکواش بیش از گذشته شناخته شود.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان سمنان نیز در این نشست گفت: انتخاب رئیس جدید فرصتی برای بازسازی و تقویت این رشته است و با حمایت همه‌جانبه از هیأت، تلاش می‌کنیم روند بی‌ثبات گذشته جای خود را به مسیر رشد پایدار بدهد.

محسن ایزدبخش یادوآر شد: استان زیرساخت بسیار خوبی دارد و اکنون یکی از بهترین سالن‌های اسکواش در سطح کشور را در خود جای داده و با توجه به این زیرساخت‌ها، توسعه و تقویت این ورزش به آسانی قابل دستیابی است.

انتخاب رییس جدید هیات اسکواش سمنان

به گزارش ایرنا، در ادامه این مجمع، محمدسجاد ذوالفقاری با کسب ۱۲ رأی از ۱۳ رأی مأخوذه به عنوان رئیس جدید هیأت اسکواش استان سمنان برای مدت چهار سال انتخاب شد.

اعضای هیأت رئیسه منتخب نیز شامل ندا نورانی(نائب رئیس)، بهاره طالبیان(خزانه‌دار)، مرتضی ذوالفقاری(رابط آموزش و پرورش)، ام‌البنین یدالهی(رابط صنایع و معادن) و میثم شاهورانی(رابط اداره کل ورزش و جوانان) بودند.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام : https://instagram.com/semnan_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر