نماد آخرین خبر

تیم هندبال سنگ آهن بافق، مغلوب مس کرمان شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تیم هندبال سنگ آهن بافق، مغلوب مس کرمان شد

ایرنا/ یزد- ایرنا- تیم هندبال سنگ آهن بافق در دیداری خانگی با نتیجه ۳۱ بر ۲۳ مغلوب تیم صنعت مس کرمان شد.

به گزارش ایرنا، این مسابقه شامگاه سه‌شنبه در چارچوب هفته سوم سی و هشتمین دوره لیگ برتر هندبال مردان باشگاه‌های کشور با حضور بیش از ۵۰۰ تماشاگر در سالن امام علی(ع) آهنشهر شهرستان بافق برگزار شد.

مسابقه بین تیم‌های هندبال سنگ آهن بافق و صنعت مس کرمان را " میلاد زارع " و " بهزاد قندی " قضاوت کردند، نماینده فدراسیون " ابوالفضل خوشنویس " و ناظران فنی نیز " جواد زارع " و " مهدی فتحی " بودند.

سی و هشتمین لیگ برتر هندبال مردان ایران با حضور ۱۰ تیم شامل پرواز هوانیروز، سنگ‌آهن بافق، هپکو اراک، نیروی‌ زمینی سبزوار، استقلال کازرون، صنعت مس کرمان، فرازبام خائیز دهدشت، سایپا تهران، فولاد مبارکه سپاهان و نفت و گاز گچساران پیگیری می‌شود.

در لیگ برتر فصل گذشته هندبال قهرمانی مردان ایران در پایان تیم فولاد سپاهان با ۳۱ امتیاز بر سکوی قهرمانی ایستاد، صنعت مس کرمان با ۲۹ امتیاز عنوان دومی را کسب کرد و همچنین تیم نیروی زمینی کازرون نیز با ۲۳ امتیاز رده سوم را از آن خود کرد.

تیم هندبال نفت و گاز گچساران با ۲۰، سنگ‌آهن بافق با ۱۹، گیتی‌پسند با ۱۷، زغال‌سنگ طبس و شهید چمران لارستان با ۱۳، سپاهان نوین و آلومینیوم اراک با هفت امتیاز در رده‌های چهارم تا دهم جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار گرفتند.

استان یزد ۵۵ هیات ورزشی و ۸۰ هزار ورزشکار بیمه شده دارد و بیش از ۲ هزار نفر در رشته هندبال فعال هستند.

این استان یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و مرکز شهرستان بافق در ۱۲۰ کیلومتری شهر یزد قرار دارد.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today