نماد آخرین خبر

گردوغبار دوباره به گلستان می‌رسد

منبع
فارس
بروزرسانی
گردوغبار دوباره به گلستان می‌رسد

فارس/ مدیرکل هواشناسی گلستان از وقوع پدیده غبار، گردوخاک محلی و کاهش دید تا روز جمعه در گلستان خبر داد.

امان محمد کمالی اظهار کرد: بامداد روز سه‌شنبه شاهد وزش باد شدید و نسبتاً شدید در استان گلستان بودیم و بیشترین سرعت وزش باد که در ایستگاه‌های هواشناسی به ثبت رسیده مربوط به علی‌آبادکتول و فرودگاه گرگان با ۷۵ کیلومتر بر ساعت است.

وی تصریح کرد: تا پایان امروز سه‌شنبه، مردم گلستان شاهد بارش پراکنده در سطح استان خواهند بود و دمای هوا امروز نسبت به یکی دو روز گذشته چهارتا ۶ درجه کاهش‌یافته است.

مدیرکل هواشناسی گلستان ابراز کرد: برای روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه وضعیت جوی استان، صاف تا قسمتی ابری گزارش شده و پیش‌بینی می‌شود شاهد وزش باد و گردوغبار و گردوخاک محلی و کاهش دید باشیم.وی ادامه داد: پدیده غبار و گردوخاک محلی تا روز جمعه در برخی از نقاط استان مشاهده می‌شود‌.

کمالی گفت: روز پنج‌شنبه احتمال افزایش ابر و بارش خفیف باران در نواحی کوهستانی دور از انتظار نیست.وی بیان کرد: به‌طورکلی در دو روز آینده، جو نسبتاً پایداری را نسبت به‌روز گذشته در گلستان شاهد خواهیم بود.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today