نماد آخرین خبر

اجرای ۶۱ طرح اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری در شهرستان کوثر تصویب شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
اجرای ۶۱ طرح اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری در شهرستان کوثر تصویب شد

ایرنا/ کوثر - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از تصویب اجرای ۶۱ طرح اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری در شهرستان کوثر خبر داد.

به گزارش ایرنا، بهروز خلیلی روز چهارشنبه در حاشیه سفر به شهرستان کوثر اظهار کرد: این تعداد طرح در نشست کارگروه سرمایه‌گذاری و اشتغال شهرستان کوثر مصوب شد که اجرای آنها با تامین مالی پنج هزار میلیارد ریالی نقش مهمی در رونق اقتصادی منطقه خواهد داشت.

وی با اشاره به لزوم سرعت‌بخشی به تکمیل پروژه‌های زیربنایی مرتبط با حوزه اقتصادی شهرستان کوثر افزود: بر اساس هماهنگی‌های انجام‌شده مقرر شد اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و اداره‌کل راه و شهرسازی عملیات زیرسازی و آسفالت مسیر دسترسی به پل پیرتقی را تا ۲۵ روز آینده به پایان برسانند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با تاکید بر ظرفیت‌های متنوع سرمایه‌گذاری در کوثر بیان کرد: توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای، اصلاح و توسعه باغ‌ها، تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، گسترش صنایع تبدیلی، ایجاد مرکزهای گردشگری و جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی از اولویت‌های اصلی این شهرستان است و دستگاه‌های اجرایی مرتبط به‌ویژه جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و شرکت شهرک‌های کشاورزی باید همکاری لازم را داشته باشند.

شهرک گلخانه‌ای

وی از معرفی طرح‌های تولیدی مصوب برای بهره‌مندی از تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه و منابع سفر رییس جمهور خبر داد و اضافه کرد: با توجه به تاکید استاندار اردبیل، شهرستان‌های کم‌برخوردار در تخصیص منابع مالی به صورت ویژه مورد توجه قرار خواهند گرفت.

خلیلی همچنین با اشاره به نیاز منطقه به زیرساخت‌های آب و برق عنوان کرد: تامین و انتقال آب و برق از رودخانه گیوی‌ به سد لیکوان و احداث شهرک گلخانه‌ای در دستور کار بوده و شرکت آب منطقه‌ای نیز موظف شده مراحل قانونی واگذاری آبگرم گیوی به بخش خصوصی را پیگیری کند.

به گزارش ایرنا، شهرستان کوثر به مرکزیت شهر گیوی در ۸۵ کیلومتری جنوب اردبیل قرار دارد و به لحاظ جمعیت شاغل در بخش کشاورزی جایگاه اول را در استان به خود اختصاص داده است.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today