پلمب ۱۸ واحد صنفی در نیشابور

فارس/ فرماندهی انتظامی نیشابور از اجرای یک طرح نظارتی ضربتی ۷۲ ساعته خبر داد که در پی آن، ۱۸ واحد صنفی متخلف به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات صنفی با حکم مقام قضایی، پلمب شدند. این عملیات مشترک با هدف تشدید نظارت و ارتقاء امنیت اجتماعی بازار انجام شد.
سرهنگ حسین احمدی اظهار کرد: در راستای برنامههای مستمر پلیس برای ارتقاء سطح امنیت اجتماعی و ساماندهی صنوف مختلف، بازدید مشترک گسترده میان ماموران دایره نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی، اداره تعزیرات حکومتی و اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان کلید خورد.
فرمانده انتظامی نیشابور افزود: این طرح به مدت ۷۲ ساعت به صورت متمرکز در سطح شهر نیشابور اجرا شد که در جریان این بازرسیها، ۴۵ واحد صنفی مورد بازدید و بررسی دقیق قرار گرفتند و هدف اصلی، اطمینان از رعایت کامل قوانین و مقررات ابلاغی به صنوف بود.
وی تاکید کرد: در جریان این بازرسیها، تخلفات متعددی از جمله عدم ارائه مجوزهای قانونی، گرانفروشی و عدم رعایت ضوابط بهداشتی مشاهده و در نتیجه، ۱۸ واحد صنفی متخلف به دلیل نقض مکرر و آشکار قوانین و مقررات صنفی، با اخذ دستور ویژه از مقام قضایی، پلمب شدند.