نماد آخرین خبر

استاندار: قم با حضور ۲.۵ میلیون زائر نیازمند فرودگاهی پویا و بین‌المللی است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استاندار: قم با حضور ۲.۵ میلیون زائر نیازمند فرودگاهی پویا و بین‌المللی است

ایرنا/ قم - ایرنا -استاندار قم با اشاره به ظرفیت بالای قم در میزبانی بیش از ۲.۵ میلیون زائر ثابت، گفت: این شهر به‌واسطه جایگاه مذهبی، علمی و گردشگری خود نیازمند فرودگاهی پویا و مجهز است و اجرای این پروژه از طرح‌های مهم دولت چهاردهم به شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اکبر بهنام‌جو عصر چهارشنبه در دیدار با حسین جابری‌انصاری، مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ، اظهار کرد: قم به دلیل حضور میلیونی زائران و موقعیت ممتاز در مسیر محورهای ارتباطی کشور، از ظرفیت لازم برای بهره‌برداری از یک فرودگاه فعال برخوردار است.

وی با بیان اینکه قم در حوزه گردشگری زیارتی، درمانی و تفریحی جایگاه ویژه‌ای دارد، افزود: مشکلات حقوقی و تعاملات میان بخش دولتی و خصوصی در اجرای پروژه فرودگاه قم برطرف شده و اقدامات اجرایی آن آغاز شده است.

بهنام‌جو ادامه داد: اگر همان‌گونه که در پروژه فرودگاه قم عمل شد، سایر طرح‌ها نیز با وفاق، تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی پیش برود، بسیاری از مشکلات توسعه‌ای استان‌ها در دولت چهاردهم حل خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه قم به دلیل حضور طلاب و دانشجویان خارجی نیازمند زیرساخت‌های پروازی است، گفت: راه‌اندازی فرودگاه قم می‌تواند موجب تسهیل تردد زائران و گردشگران و زمینه‌ساز رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در استان شود.

وی نقش رسانه‌ها را در مسیر توسعه و امیدآفرینی تعیین‌کننده دانست و خاطرنشان کرد: رسانه‌ها با تبیین طرح‌ها و اقدامات دولت می‌توانند در ایجاد روحیه امید و اعتماد اجتماعی نقش‌آفرینی کنند.





آخرین خبر قم در اینستاگرام : https://instagram.com/qomtoday