تاکید مدیرکل ارشاد یزد بر توسعه فعالیتهای فرهنگی در روستاها

ایرنا/ یزد- ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد گفت: توسعه فعالیتهای فرهنگی و قرآنی با همکاری خیران در مناطق روستایی دارای اهمیت است و باید افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، حجتالاسلام " عباس دانشی " شامگاه جمعه در آیین افتتاح مرکز فرهنگی قرآن و عترت بهادران مهریز افزود: هرچه در زمینه فعالیتهای فرهنگی و قرآنی هزینه شود کم است و باید خیران برای ارتقای آن همت کنند.
وی به نقش کلام وحی در زندگی به خصوص در بین نوجوانان و جوانان پرداخت و گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همه همت خود را با همکاری نهادها و خیران برای توسعه برنامه های فرهنگی و قرآن صرف می کند.

این مسئول از خیر این مرکز فرهنگی که برای توسعه برنامه های قرآنی در دهستان بهادران سرمایه گذاری کرده تشکر کرد و آن را الگویی برای خیران دیگر ذکر کرد.
دانشی به اهمیت بهره گیری از همه فرصتها در راستای گسترش مفاهیم بلند دینی و قرآنی در بین نسل جوان تاکید کرد و که دارای اهمیت است.
همچنین " علی دهقان " مدیرکل آموزش و پرورش یزد ، " محمدرضا صباغیان " نماینده مجلس و حجتالاسلام " سید حسین حسینی زاده " امام جمعه بهادران از خیر اجرای این طرح در منطقه تشکر کردند.
مرکز فرهنگی قرآن و عترت در زمینی به وسعت ۲ هزار مترمربع و زیربنای ۷۰۰ مترمربع و صرف ۱۲۰ میلیارد ریال توسط " مختار حسینی حسن نوه " از خیران در مهدی آباد بهادران احداث شده است.
دهستان بهادران در ۶۰ کیلومتری شهر مهریز قرار دارد.

















