نماد آخرین خبر

دستگیری حفار غیرمجاز در کوهرنگ

منبع
فارس
بروزرسانی
دستگیری حفار غیرمجاز در کوهرنگ

فارس/ دادستان شهرستان کوهرنگ از شناسایی و بازداشت یکی از عوامل حفاری غیرمجاز در محدوده یکی از امام‌زاده‌های این شهرستان خبر داد و گفت: دستگاه قضایی با هرگونه اقدام غیرقانونی در حوزه حفاری و تخریب آثار فرهنگی و مذهبی، برخورد قاطع خواهد کرد.

ساسان زمانی گفت: در پی گزارش‌های مردمی و بررسی‌های میدانی اداره آگاهی، یک مورد حفاری غیرمجاز در محدوده یکی از بقاع متبرکه شهرستان شناسایی و بلافاصله با تشکیل پرونده قضایی، فرد متهم به این اقدام غیرقانونی بازداشت شد.

دادستان شهرستان کوهرنگ اظهار کرد: متهم پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی و تفهیم اتهام در شعبه اول دادیاری، با صدور قرار تأمین متناسب، روانه زندان شد.

وی با هشدار به سودجویان و متخلفان در حوزه میراث فرهنگی گفت: هرگونه حفاری بدون مجوز، به‌ویژه در اماکن مذهبی و تاریخی، جرم محسوب می‌شود و با مرتکبین چنین اقدامات مجرمانه‌ای، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد شد.

زمانی سیوکی در پایان تصریح کرد: صیانت از آثار تاریخی، فرهنگی و مذهبی در اولویت دستگاه قضایی است و همکاری مردم در گزارش تخلفات نقش بسزایی در حفظ این سرمایه‌های ملی دارد.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday