نماد آخرین خبر

از تاک تا دوشاب

منبع
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ با تمام شدن فصل برداشت انگور، فرآوری این محصول ارزشمند در شهرهای آذربایجان‌شرقی رونق می‌گیرد. یکی از فرآورده های این محصول «دوشاب» است که از کشمش‌های مرغوب به دست می‌آید و پس از جوشاندن، صاف‌کردن و تغلیظ، به ماده‌ای مغذی و مفید تبدیل می‌شود. در این گزارش سراغ یکی از قدیمی ترین تولیدکنندگان شیره انگور در شهرستان اسکو رفته‌ایم. کسی که شغل اجدادی خود را ادامه می‌دهد. 

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today