نماد آخرین خبر

هماهنگی بخش درمان استان مرکزی برای مدیریت هم‌زمان بحران‌های بهداشتی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هماهنگی بخش درمان استان مرکزی برای مدیریت هم‌زمان بحران‌های بهداشتی

ایرنا/ اراک – ایرنا – رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن تأکید بر ضرورت هماهنگی سریع و کارآمد بین واحدهای درمانی استان مرکزی برای مواجهه با بحران‌های بهداشتی هم‌زمان، گفت: دسترسی به اطلاعات بالینی، شفافیت اطلاعاتی و پاسخ‌دهی سریع محور فعالیت‌های این دانشگاه است.

به گزارش ایرنا، دکتر جواد نظری روز یکشنبه در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی، با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و هماهنگی‌های ایجاد شده بین مراکز درمانی و خدمات رسانی در این مدت، بیان کرد: نخستین نشست مدیریت بحران ساعت چهار بامداد همان روز با حضور تمامی اعضا در مرکز فرماندهی عملیات اضطراری دانشگاه برگزار شد و دستورات لازم برای فعال‌سازی ظرفیت‌های درمانی صادر شد.

وی با اشاره به پیش‌بینی وقوع تلفات بالا در برخی شهرستان‌ها اظهار کرد: باتوجه به شرایط شهرستان خنداب ۲ مرکز درمانی پشتیبان در این منطقه راه‌اندازی و ۱۴۰ واحد خون با همکاری شهرستان محلات ذخیره‌سازی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: چهار نشست مدیریت بحران تا سوم تیرماه برگزار و به‌صورت روزانه وضعیت شهرستان‌ها رصد و پیگیری شد، همچنین بیمارستان‌های غیردولتی، خصوصی، تأمین اجتماعی و صنعت نفت نیز در آماده‌باش قرار گرفتند و برنامه‌های درمانی به‌صورت ۲ برابر ظرفیت معمول اجرا شد.

نظری با بیان اینکه حداقل ۷۲ ساعت تاب‌آوری بدون وابستگی به خارج از مجموعه برای مراکز درمانی پیش‌بینی شده بود، گفت: با وجود محدودیت‌های مالی، ۱۵۰ میلیارد ریال برای تأمین ژنراتور، دارو، سرم و تجهیزات مصرفی هزینه شد.

وی افزود: ۲۳۶ تخت بیمارستانی برای پذیرش بیماران احتمالی آماده‌سازی شد که البته مورد استفاده قرار نگرفت، اما تمامی مجروحان در مراکز درمانی دانشگاه پذیرش و درمان شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: آمبولانس‌ها، سالن‌های ورزشی، طبقات بلااستفاده بیمارستان‌ها و ظرفیت‌های تعمیرگاهی نیز در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین کارت شناسایی ویژه برای پرسنل صادر شد تا از نفوذ احتمالی و اقدامات خرابکارانه دشمن جلوگیری شود، همچنین هشدارهای امنیتی لازم برای جلوگیری از نشت اطلاعات به مدیران ابلاغ شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن اشاره به هماهنگی دانشگاه‌های اراک، خمین و ساوه تاکید کرد: هماهنگی مناسبی بین دانشگاه‌های استان و تمامی مراکز درمانی وجود دارد.

نظری خاطرنشان کرد: ۳۴ پایگاه جاده‌ای، اورژانس هوایی منطقه سردشت و پیش‌بینی تخت‌های خالی که ۲۰ درصد بیشتر از نیاز استان است از جمله ظرفیت‌های پیش‌بینی شده برای مواقع بحرانی است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today