نماد آخرین خبر

تولید استاندارد و اشتغال پایدار، داستان موفقیت دو واحد صنعتی دره‌شهر

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تولید استاندارد و اشتغال پایدار، داستان موفقیت دو واحد صنعتی دره‌شهر

ایرنا/ ایلام - ایرنا - بازرسان اداره‌کل استاندارد استان ایلام با حضور در دو واحد تولیدی «امید تجارت زاگرس» و «سیف گستر» دره‌شهر بر روند کیفیت‌سنجی و استانداردسازی محصولات غذایی نظارت کردند، واحدهایی که نه‌ تنها توانسته‌اند بازارهای داخلی را پوشش دهند بلکه سهم بسزایی در صادرات به کشورهای منطقه و فرامنطقه‌ای داشته باشند.

یادگار محمدی مدیرکل استاندارد استان ایلام عصر یکشنبه عصر یکشنبه در جریان این بازدید به خبرنگار ایرنا توضیح داد: بازرسی‌ها و نمونه‌برداری‌های مستمر از واحدهای تولیدی با هدف اطمینان از کیفیت کالا و رعایت حقوق مصرف‌کننده انجام می‌شود.

وی بیان کرد: واحد امید تجارت زاگرس از مجموعه‌های موفق استان ایلام در حوزه مواد غذایی است که با ۲۶ فرآورده تولیدی توانسته ۱۱ نشان استاندارد شامل ۸ نشان اجباری و سه نشان تشویقی دریافت کند.

مدیرکل استاندارد ایلام تاکید کرد: در سال جاری ۲۴ مورد نمونه‌برداری از خطوط تولید این واحد انجام شده است که همه نمونه‌ها با استانداردهای ملی مطابقت داشتند و هیچ‌گونه نبود انطباقی گزارش نشده است.

به گفته محمدی، چنین نظارت‌هایی نه‌ تنها موجب اطمینان مصرف‌کننده در داخل کشور می‌شود بلکه صادرات محصولات استان را تسهیل می‌کند.

۹۰درصد تولیدات شرکت امید تجارت زاگرس دره‌شهر صادر می‌شود

مدیرعامل شرکت تعاونی امید تجارت زاگرس هم در خصوص وضعیت کنونی این شرکت به ایرنا گفت: این واحد تولیدی با تمرکز بر تولید انواع کیک، کلوچه و بیسکویت اکنون به‌ عنوان یکی از متنوع‌ترین تولیدکنندگان صنعت بیسکویت در کشور شناخته می‌شود.

امیر رشنو افزود: اکنون ۲۸ قالب و حدود ۴۰ مدل بسته‌بندی در خط تولید داریم و به جرات می‌توان گفت از نظر تنوع، تنها مجموعه‌ای هستیم که چنین گستره‌ای از مدل‌های بیسکویت را در ایران عرضه می‌کند، تمامی محصولات ما با نظارت اداره‌کل استاندارد ایلام تولید و دارای نشان ملی استاندارد هستند.

وی با اشاره به سهم عمده صادرات محصولات این شرکت اظهار کرد: ۹۰ درصد تولیدات ما به کشورهای عراق، کویت، افغانستان و پاکستان صادر می‌شود و به تازگی نخستین محموله‌ها نیز به ارمنستان ارسال شده است.

مدیرعامل شرکت تعاونی امید تجارت زاگرس بیان کرد: نمونه‌های اولیه محصولات برای صادرات به کشور روسیه ارسال و تاییدیه‌های اولیه دریافت شده و در حال بررسی مسیر انتقال کالا هستیم که امیدواریم تا پایان امسال این قرارداد به مرحله اجرا برسد.

رشنو با قدردانی از اداره‌کل استاندارد استان ایلام افزود: نظارت‌ها و آزمایش‌های دقیق کارشناسان استاندارد موجب ارتقای کیفیت و رقابت‌پذیری محصولات ما در بازارهای جهانی شده است.

وی اشتغال مستقیم شرکت را در زمان حاضر ۱۰۰ نفر اعلام کرد و گفت که در طرح توسعه پیش‌بینی‌ شده، با حمایت استاندار، اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت و بانک‌های عامل، اشتغال‌زایی ما به ۲۵۰ نفر افزایش خواهد یافت، در این طرح محصولاتی نوآورانه عرضه می‌شود که مشابه آن کمتر در کشور تولید می‌شود.

افزایش تولید و اشتغالزایی با حمایت دولت در واحد سیف گستر

سعید شکری مدیرعامل شرکت سیف گستر دره‌شهر نیز در باره فعالیت این واحد غذایی افزود: در این مجموعه بیش از ۶۸ قلم کالای خوراکی تولید می‌شود و ۷۵ نفر به‌صورت مستقیم در آن اشتغال دارند، همچنین ۵۴۰ نفر در قالب مشاغل خانگی و یک‌هزار و ۵۰۰ خانوار کشاورز نیز در زنجیره تأمین ما فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به فعالیت صادراتی این واحد تولیدی اضافه کرد: محصولات شرکت افزون بر بازار داخلی، به کشورهای امارات، عراق، کویت، آلمان، سوئد، نروژ و روسیه نیز صادر می‌شود.

شکری تاکید کرد: با اختصاص تسهیلات تبصره ۱۸ و حمایت مسئولان استان، امکان افزایش دو برابری تولید و اشتغال در این واحد فراهم خواهد شد.

استان ایلام در سال‌های اخیر با تمرکز بر ارتقای کیفیت تولیدات صنعتی به‌ ویژه در بخش صنایع غذایی، رشد چشمگیری در میزان اخذ نشان‌های استاندارد و صادرات محصولات داشته است.

طبق گزارش اداره‌کل استاندارد، تاکنون بیش از ۴۰۰ واحد تولیدی استان موفق به دریافت پروانه استاندارد شده‌اند و روند بازرسی‌ها و نمونه‌برداری‌ها به‌صورت مستمر با هدف صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و توسعه صادرات ادامه دارد.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/