نماد آخرین خبر

پلیس فتا یزد از بازگرداندن ۳۰۰ میلیارد ریال به مالباختگان خبر داد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پلیس فتا یزد از بازگرداندن ۳۰۰ میلیارد ریال به مالباختگان خبر داد

ایرنا/ یزد- ایرنا- رئیس پلیس فتا یزد از کلاهبرداری بالغ بر ۵۷۸ میلیارد ریالی در رابطه با جرائم مالی سایبری از ابتدای امسال در استان خبر داد که بیش از ۶۰ درصد آن (۳۰۰ میلیارد ریال) به مالباختگان عودت داده شده است.

سرهنگ "حسن ابوالحسینی" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال شهروندان عمدتا با شکایت برداشت وجه غیر مجاز به این پلیس مراجعه نموده که فرآیند برگشت وجه آنها به محض تشکیل پرونده شروع شد.

وی با بیان اینکه عمده شکایت ها از طریق کلیک بر روی لینک جعلی می‌باشد اظهار کرد: در صورتی که شهروندان به متن پیام توجه کنند و بر روی لینک آلوده کلیک نکنند می‌توان از عمده موارد کلاهبرداری مالی جلوگیری کرد.

ابوالحسینی تصریح کرد: شهروندان آگاه باشند بر روی هیچ لینک مشکوک کلیک نکنند و در صورت تماس کلاهبرداران به بهانه های برنده شدن در قرعه کشی و یا موارد مشابه به هیچ عنوان هیچ رمزی در اختیارشان قرار ندهند.

رئیس پلیس فتا استان یزد از عموم مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در بستر فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بلافاصله موضوع را از طریق پل ارتباطی ۰۹۶۳۸۰ به کارشناسان مرکز فوریت‌های سایبری پلیس اطلاع دهند تا اقدامات لازم به عمل آید.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره