نماد آخرین خبر

ورزشکاران نابینا کرمانشاه فاقد سالن تمرین اختصاصی هستند

منبع
فارس
بروزرسانی
ورزشکاران نابینا کرمانشاه فاقد سالن تمرین اختصاصی هستند

فارس/ رئیس هیئت ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان کرمانشاه با اشاره به نبود سالن اختصاصی و مشکلات مالی ورزشکاران، خواستار حمایت جدی مسئولان استان برای فراهم کردن امکانات و تأمین منابع مالی پایدار شد.

اردشیر نظری رئیس هیئت ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان استان کرمانشاه، در نشست خبری با خبرنگاران ضمن قدردانی از اصحاب رسانه، به تشریح عملکرد، دستاوردها و برنامه‌های آینده این هیئت پرداخت.

وی اظهار کرد: هیئت ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان استان کرمانشاه یکی از هیئت‌های فعال در حوزه ورزش‌های خاص استان است که بیش از هفت رشته ورزشی را زیر پوشش دارد.

رئیس هیئت ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان استان کرمانشاه افزود: از جمله رشته‌های فعال در استان می‌توان به گلبال بانوان و آقایان، دوو میدانی بانوان و آقایان، مچ‌اندازی و شطرنج اشاره کرد. در سال‌های اخیر، ورزشکاران ما در رشته گلبال افتخاراتی در سطح کشور کسب کرده‌اند.

وی اضافه کرد: بیش از ۱۵۰ ورزشکار بیمه شده در رشته‌های مختلف داریم که البته تعداد آن‌ها در مقاطعی نوسان دارد.

نظری با اشاره به حضور یکی از ورزشکاران جوان گلبال استان در اردوی تیم ملی و آمادگی برای اعزام به مسابقات جهانی پارالمپیک امارات در آبان ماه، بیان کرد: این موضوع مایه افتخار ورزش نابینایان استان کرمانشاه است.
 
وی همچنین از فعالیت ورزشکاران در روستاها خبر داد و گفت: در شهرستان‌های صحنه و اسلام‌آباد غرب، هیئت‌های ورزشی تشکیل شده و در تلاش هستیم در دیگر شهرستان‌های استان نیز فعال کنیم.

رئیس هیئت ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان استان کرمانشاه تأکید کرد: هدف ما توسعه ورزش نابینایان در تمامی شهرستان‌ها و افزایش تعداد ورزشکاران بیمه شده است و امیدواریم با حمایت مسئولان و رسانه‌ها بتوانیم این مسیر را با قوت ادامه دهیم.

نظری با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در سال جاری، گفت: در سال ۱۴۰۴، بیش از ۴۰ برنامه مختلف از جمله استعدادیابی در رشته‌های ورزشی مختلف برگزار شده است. یکی از برنامه‌های شاخص، روز عصای سفید بود که طی آن از ورزشکاران و فعالان فرهنگی تجلیل به عمل آمد.

رئیس هیئت ورزش‌های نابینایان استان کرمانشاه با اشاره به برنامه‌های آینده، افزود: در انتظار اعلام برنامه‌های فدراسیون برای اعزام تیم گلبال دختران به مسابقات قهرمانی کشوری هستیم و همچنین آمادگی خود را برای حضور در لیگ گرگان اعلام کرده‌ایم.

نظری در ادامه به چالش‌های موجود اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات اصلی ورزشکاران نابینا، محدودیت‌های مالی است. هزینه‌های ایاب و ذهاب برای این عزیزان سنگین است و نیازمند حمایت سازمان بهزیستی برای تسهیل رفت و آمد و پوشش بیمه‌ای بیشتر ورزشکاران هستیم.

وی در خصوص امکانات ورزشی استان، اظهار کرد: امکانات ورزشی ویژه این رشته‌ها بسیار محدود است.

ورزش گلبال به سالن‌هایی با دروازه‌های مخصوص نیاز دارد که متأسفانه استفاده از سالن‌های عمومی سبب ایجاد مشکلاتی می‌شود. نیازمند اختصاص سالن ویژه برای این ورزشکاران هستیم تا محدودیت‌های زمانی و مکانی رفع شود.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today