توقیف و معدومسازی محموله مرغ فاسد در همدان

ایسنا/ دادستان مرکز استان همدان از توقیف و معدومسازی بخش عمدهای از محموله مرغهای فاسد در یکی از شرکتهای واقع در شهرک صنعتی بوعلی خبر داد.
عباس نجفی، دادستان مرکز استان همدان اظهار کرد: در پی بازرسیهای انجامشده از یکی از شرکتهای مستقر در شهرک صنعتی بوعلی، مقدار ۷۷۰۱ کیلوگرم مرغ فاسد کشف و پس از طی مراحل قانونی به کشتارگاه منتقل شد.
وی افزود: بخش نخست این محموله معدوم شد و با توجه به محدودیت ظرفیت کوره معدومسازی، مقرر شد باقیمانده محموله طی روزهای آینده امحا شود.
دادستان مرکز استان همدان تصریح کرد: از کل محموله کشفشده، حدود ۵۸۸ کیلوگرم نیز دارای تاریخ مصرف بود که بهمنظور بررسی دقیقتر، نمونه برداری از آنها انجام گرفت تا نتایج کارشناسی وضعیت سلامت آنها را مشخص کند.
نجفی با تأکید بر ضرورت صیانت از سلامت عمومی جامعه، خاطرنشان کرد: سلامت و امنیت غذایی مردم خط قرمز دستگاه قضایی است و با هرگونه تخلف در این زمینه برخورد قانونی و بدون اغماض صورت خواهد گرفت.