نماد آخرین خبر

آغاز همایش سراسری معاونان صنایع‌ دستی کشور در اردبیل

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آغاز همایش سراسری معاونان صنایع‌ دستی کشور در اردبیل

ایسنا/ همایش سراسری معاونان صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور همزمان با پانزدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌ دستی اردبیل، در شهر توریستی سرعین آغاز شد.

مریم جلالی معاون صنایع‌ دستی کشور ۲۹ مهر در مراسم آغازین همایش سراسری معاونان صنایع‌ دستی کشور در شهر سرعین گفت: ما در آستانه یک تغییر بزرگ در حوزه صنایع‌ دستی با توجه به اهداف برنامه هفتم و برنامه‌ریزی پنج ساله وزارت میراث‌ فرهنگی هستیم و این رویکرد نیازمند یک همکاری و مفاهمه است که همایش حاضر در این راستا اتفاق می‌افتد.

معاون صنایع‌ دستی کشور افزود: توجه و تجربه مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل باعث شد ما امروز همزمان با نمایشگاه ملی صنایع‌دستی اردبیل این همایش مهم را داشته باشیم تا با برنامه‌ریزی برای آینده بتوانیم در حوزه صنایع‌ دستی به بهترین نحو نقش‌آفرینی کنیم.

وی تاکید کرد: معاونان ما از سراسر کشور به اردبیل آمده‌اند برای اینکه در سه حوزه هنرمندان صنایع‌ دستی، حوزه‌های فرادستگاهی و کارمندان میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شبکه‌سازی اتفاق بیفتد.

جلالی ادامه داد: امروز فارغ از سمت‌ها نشسته‌ایم که تجربه زیسته، دانش تولید شده و برنامه برای روزگار جدید را باهم به مفاهمه بگذاریم و شرایط جدیدی را ایجاد کنیم.

معاون وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی تصریح کرد: مقام عالی وزارت بر برنامه‌محوری تاکید دارد و لازمه آن تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری دقیق در عرصه‌های محصول، مشتری و تولید کننده است که هر سه سطح را باید بتوانیم برنامه‌ریزی کنیم.

وی با اشاره به لزوم همگرایی در همه سطوح به ویژه در سطح ادارات کل، اضافه کرد: همگرایی بین بخش‌های میراث‌ فرهنگی و گردشگری به حوزه صنایع‌ دستی کمک می‌کند تا هنرمندان صنایع‌ دستی به ادبیات توسعه وصل بشوند.

جلالی گفت: وظیفه بزرگ تکمیل زنجیره ارزش و سند جامع مدیریت که اکنون در کمیسیون فرهنگی دولت در حال بررسی است امیدواریم ابلاغ بشود چون به ما کمک می‌کند تا بتوانیم موانع صفر تا صد زنجیره را احصا کنیم و برنامه عملیاتی داشته باشیم.

معاون صنایع‌ دستی کشور با اشاره به اینکه باید از نگاه فرد محور به سوی نگاه جمع‌گرا حرکت کنیم، تاکید کرد: نشست معاونان صنایع‌ دستی از سراسر کشور هم برای اردبیل می‌تواند یک ظرفیت باشد تا بتواند شبکه خود را توسعه دهد و هم به سایر استان‌ها کمک کند تا از اردبیل به عنوان یک مقصد گردشگری در مزیت توزیع و فروش استفاده کنند.

انتهای پیام





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر