نماد آخرین خبر

تامین تجهیزات بحرانی برای مناطق کم‌برخوردار در اولویت وزارت نیرو

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تامین تجهیزات بحرانی برای مناطق کم‌برخوردار در اولویت وزارت نیرو

ایرنا/ بجنورد- ایرنا- مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: تامین تجهیزات بحرانی برای استان‌های کم برخوردار از اولویت‌های مهم در راستای تقویت زیرساخت‌ها و کاهش آسیب‌پذیری در برابر حوادث طبیعی و غیرطبیعی این مناطق است.

به گزارش ایرنا، سیف‌ الله آقا بیگی روز چهارشنبه در رزمایش تمرینی، آموزشی و عملیاتی وزارت نیرو در شمال شرق کشور اظهار کرد: با توجه به نیازهای خاص هر منطقه، تأمین تجهیزات بحرانی متناسب با شرایط محلی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری رزمایش های منطقه ای وزارت نیرو، افزود: ارایه خدمات پیوسته صنعت آب و برق از الزامات اساسی وزارت نیرو به شمار می‌رود و این وزارتخانه با هدف تقویت آمادگی در برابر حوادث طبیعی و غیرطبیعی، هر ساله برنامه‌های رزمایش منطقه‌ای را برگزار می‌کند.

آقابیگی ادامه داد: این رزمایش‌ها به منظور ارزیابی توانمندی‌های نیروهای انسانی و تجهیزات لازم در سطح ملی و منطقه‌ای طراحی شده‌اند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: کشور ما به دلیل شرایط جغرافیایی و اقلیمی خاص، همواره در معرض حوادث طبیعی نظیر زلزله، سیل و سایر حوادث قرار دارد بنابراین، آمادگی تمامی نیروهای عملیاتی و تجهیزات ضروری است.

وی افزود: این رزمایش منطقه ای نیز با این هدف برگزار شده تا استان‌های یاری‌رسان نظیر سمنان، گلستان، خراسان رضوی و خراسان شمالی با استعداد مناسب نیروهای عملیاتی، به عنوان پشتوانه‌ای برای یکدیگر عمل می‌کنند.

دومین رزمایش منطقه‌ای در بجنورد

آقابیگی گفت: این دومین رزمایش منطقه‌ای وزارت نیرو است که به مرکزیت بجنورد برگزار می شود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو افزود: این رزمایش‌ها به عنوان فرصتی برای آزمایش و ارزیابی توانمندی‌ها و آمادگی‌های نیروها تلقی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری ۴۶ رزمایش در این منطقه به یقین به تقویت توانمندی‌های وزارت نیرو کمک خواهد کرد و باعث می‌شود تا خدمات‌رسانی به مردم در زمان بروز حوادث با مشکلات کمتری مواجه شود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو تصریح کرد: وزارت نیرو تلاش دارد تا با برگزاری این رزمایش‌ها و آموزش‌های مرتبط، تداوم خدمت‌رسانی به مردم را تضمین کند و در زمان بروز حوادث با آمادگی کامل به نیازهای جامعه پاسخ دهد.

وی افزود: امید است که این اقدامات مؤثر واقع شوند و کشور در برابر هرگونه بحران، آماده‌تر از قبل باشد.

تامین تجهیزات و آمادگی انبارهای استراتژیک

آقابیگی گفت: با توجه به درس‌آموخته‌های جنگ ۱۲ روزه و تجربیات گذشته، وزارت نیرو اقدام به پیش‌بینی انبارهای استراتژیک در سطح ملی و مناطق مختلف کشور کرده است.

وی ادامه داد: این انبارها شامل تجهیزات و لوازم ضروری برای مدیریت بحران‌ها هستند.

رزمایش تمرینی، آموزشی و عملیاتی وزارت نیرو در شمال شرق کشور با عنوان «وقوع سیلاب و اختلال در خدمات پایدار آب و برق» با شرکت استان های خراسان رضوی، سمنان، گلستان و خراسان شمالی در محل سد «شیرین دره» مانه برگزار شد.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today