نماد آخرین خبر

همراهی ۳۰۶ تشکل مردمی با بنیاد شهید کشور برای خدمت رسانی به جامعه ایثارگر

منبع
ايرنا
بروزرسانی
همراهی ۳۰۶ تشکل مردمی با بنیاد شهید کشور برای خدمت رسانی به جامعه ایثارگر

ایرنا/ کرج - ایرنا - مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه تشکل‌های ایثارگری نقش کلیدی در تداوم اقتدار ملی، تقویت همدلی دارند، گفت: اکنون ۳۰۶ تشکل مردمی با بنیاد شهید کشور برای خدمت رسانی به جامعه ایثارگر همراه شده اند.

به گزارش ایرنا،« رحیم نریمانی» روز پنجشنبه در نشست توانمندسازی دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگری استان البرز افزود: خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری یکی از محورهای اساسی، امنیت ملی و قدرت‌آفرینی کشور است.
وی تاکید کرد: بر این اساس تشکل‌های فعال و پویا باید خدمات بیشتری ارائه دهند تا جامعه ایثارگری بتواند با انسجام و قدرت بیشتر نقش خود را در نظام جمهوری اسلامی ایفا کند.

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران بنیاد شهید ادامه داد: تمام ارکان نظام باید در خدمت یکدیگر باشند و تشکل‌ها نقش سازنده ای در ارائه خدمات فرهنگی، معیشتی و ارتقای توانمندی جامعه ایثارگری دارند.

وی گفت: تشکل‌های قوی باید در تمام حوزه‌ها، مسیر توانمندسازی و خدمت‌رسانی را هموار و موجب ارتقای توانمندی‌های فردی و جمعی شوند.

وی یادآورشد: به دنبال آن هستیم با یادآوری مداوم اهداف و ارزش‌های بنیاد شهید و با تشکیل هیات‌های اندیشه‌ورز، ظرفیت‌های جدیدی برای خدمت ایجاد کنیم.
نریمانی بیان داشت: تشکل‌ها باید به‌عنوان نهادهای صنفی فعال عمل کنند ودر شرایطی که دشمنان با عملیات رسانه‌ای و جنگ نرم، همبستگی ملی را هدف قرار داده‌اند، ایجاد همگرایی و تولید محتوای غنی اهمیت ویژه‌ای دارد.
وی تاکید کرد: توانمندسازی تشکل‌ها زمانی ارزشمند است که در عمل خدمات ملموس و گسترده ارائه شود و همه اعضای جامعه ایثارگری از آن بهره‌مند شوند.

نریمانی افزود: نسل‌های جوان باید با تجربه‌ها و آموزه‌های انقلاب و دفاع مقدس آشنا شوند تا پیوند نسلی برقرار شود که در این زمینه تشکل‌ها باید با تولید محتوای آموزشی، مجازی و امیدبخش بسترها را فراهم کنند.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر