نماد آخرین خبر

رحمتی: چادرملو اردکان، یکی از تیم‌های خوب کشور است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
رحمتی: چادرملو اردکان، یکی از تیم‌های خوب کشور است

ایرنا/ یزد- ایرنا- سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم آباد گفت: تیم چادرملو اردکان یکی از تیم‌های خوب و قوی در لیگ برتر کشور است .

به گزارش ایرنا، " سید مهدی رحمتی " پنجشنبه شب در آستانه دیدار تیم های خیبر خرم آباد با چادرملو اردکان در جمع خبرنگاران در یزد افزود: سرمربی تیم چادرملو در چهار سال گذشته یک تیم خوب و هماهنگ را از لحاظ فنی آماده کرده و در شرایط خوبی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه چمن شهید نصیری در فصل جدید برای اولین مسابقه آماده شده ابراز خرسندی کرد و گفت: مایه خوشحالی است که امسال اولین تیمی هستیم که در این ورزشگاه در لیگ برتر ایران مسابقه خود را انجام می دهیم و امیدواریم فردا شاهد یک دیدار خوب و جذاب، قوی و تماشاگرپسند باشیم.

سرمربی خیبر خرم آباد به جو ورزشگاه در بازی مقابل چادرملو اردکان در شهر یزد اشاره کرد و گفت: با توجه به جو ورزشگاه که هواداران برای میزبان ایجاد می کنند بازی و دیدار سخت است ولی اگر شرایط خوب باشد قطعا شاهد یک بازی پایاپای و نزدیک خواهیم بود.

رحمتی به نتایج خوب گذشته تیم خیبر اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایطی که طی هفته قبل پشت سر گذاشتیم برای مسابقه مقابل چادرملو اردکان در شهر یزد دارای آمادگی کامل برای این بازی هستیم و هدف این است که در پایان این دیدار خارج از خانه، سربلند از این بازی بیرون بیاییم.

از هفته هشتم لیگ برتر خلیج فارس مسابقه تیم های چادرملو اردکان و خیبر خرم آباد روز جمعه دوم آبان ماه جاری ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه شهید نصیری یزد برگزار می شود.

هم‌اکنون از استان یزد تیم چادرملو اردکان در لیگ برتر، تیم شهید قندی در لیگ دسته ۲، تیم سنگ آهن بافق در لیگ دسته سه و همچنین تیم اتحاد معین یزد نیز در لیگ دسته چهار کشور حضور دارند.

استان یزد با یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارای ۵۵ هیات استانی، بیش از ۹۰ هزار بیمه شده ورزشی و ۴۰۰ هیات شهرستانی است.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر