تولید گوشت قرمز در خراسانشمالی ۱۴.۳ درصد افزایش یافت

ایرنا/ بجنورد-ایرنا- مدیرکل دامپزشکی خراسانشمالی گفت: یکهزار و ۵۰۱ تن گوشت قرمز نیمه نخست امسال در کشتارگاه های استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۴.۳ درصد افزایش یافت.
حمید رمضانی روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این میزان گوشت با کشتار ۳۳ هزار و ۵۴۴ راس دام سبک و سنگین تولید شده است.
وی افزود: از این تعداد ۳۰ هزار و ۲۴۹ راس دام سبک و سه هزار و ۲۹۵ نیز راس دام سنگین بوده است که در کشتارگاهها با نظارت بازرسان کشتار شد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی یادآور شد: میزان تولید گوشت قرمز در نیمه نخست پارسال نسبت به مدت مشابه سال ماقبل ۴۲ درصد کاهش داشت.
تولید ۲۰ هزار و ۲۳۶ تن گوشت مرغ
رمضانی گفت: نیمه نخست امسال با کشتار ۱۰ میلیون و ۸۲۹ هزار قطعه مرغ، ۲۰ هزار و ۲۳۶ تن گوشت مرغ تولید شد.
وی افزود: این در حالی است که نیمه نخست پارسال با کشتار ۱۱ میلیون و ۸۲ هزار و ۶۰۶ قطعه مرغ ۲۰ هزار و ۹۸۳ تن گوشت مرغ تولید شده بود.
خراسان شمالی واقع در شمال شرق کشور قطب دامداری محسوب می شود. در این استان ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد دامی نگهداری و پرورش داده می شود.
















