کامیونی با ۱۰ تُن چوب قاچاق در شهرستان دنا توقیف شد

ایسنا/ فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد از توقیف یک دستگاه کامیون حامل ۱۰ تن چوب قاچاق در شهرستان دنا خبر داد.
سرهنگ ابراهیم جانی نسب، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: با گشت و بازرسی شبانه همکاران پر تلاشمان در یگان حفاظت استان و شهرستان دنا، کامیون حامل ۱۰ تن هیزم قاچاق که قصد خروج از استان را داشت در شهرستان دنا توقیف شد.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: با انتقال خودرو به پارکینگ، برای شخص متخلف پرونده تشکیل شد و مراحل قضایی در حال انجام است.
جانی نسب از عموم مردم خواست مشاهدات خود از زمین خواری، تخریب و تصرف اراضی ملی، قطع درخت و تولید زغال و قاچاق چوب و زغال را به سامانه های تلفنی ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی گزارش دهند.
















