تفاهم نامه خرید MRI رودان و جاسک به امضاء رسید

فارس/ با حضور نماینده مردم شرق و استاندار هرمزگان و خیر حوزه سلامت و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی این استان تفاهم نامه خرید دو دستگاه MRI به امضاء رسید.
سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی نماینده مردم شرق هرمزگان در آیین امضاء این تفاهم نامه اظهار داشت: امضاء تفاهم نامه خرید و نصب دو ستگاه MRI یک و نیم تسلا برای دو شهرستان رودان و جاسک با حضور استاندار هرمزگان و خیر حوزه سلامت با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی انجام شد.
وی ضمن تشکر از خیرین حوزه سلامت افزود: انشالله در آینده ای نزدیک این دو دستگاه MRI در شهرستان رودان و جاسک نصب شوند تا مردم شرق هرمزگان بتوانند از خدمات تصویر برداری این دو دستگاه استفاده کنند و زمینه توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در شرق هرمزگان را شاهد باشیم.
نماینده مردم شرق هرمزگان گفت: تلاش می شود تا در آینده تجهیز ناوگان آمبولانس های بین راهی و ناوگان حمل و نقل بیماران در سراسر شرق هرمزگان صورت گیرد و تمام بیمارستانها و پایگاههای بین جاده ای شرق با کمک خیرین و دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت تجهیز کنیم و کمبودی که برای مردم بسیار نگران کننده بود بر طرف کنیم.
















