نماد آخرین خبر

بزرگترین ازدواج دانشجویی کشور در اصفهان برگزار شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بزرگترین ازدواج دانشجویی کشور در اصفهان برگزار شد

ایرنا/ جشن ازدواج یک هزار و ۵۰۰ زوج دانشجو به‌عنوان بزرگترین جشن ازدواج دانشجویی کشور، شنبه شب به صورت متمرکز در سالن «اجلاس سران» اصفهان برگزار شد.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این مراسم اظهار کرد: طبق آمار رسمی شورای عالی انقلاب فرهنگی، ازدواج‌های دانشجویی با نرخ پایداری ۹۴.۲ درصد، پایدارترین ازدواج‌ها محسوب می شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی اضافه کرد: دانشگاه امروز تنها محل آموزش علم نیست، بلکه مهد تربیت نسل مؤمن و خانواده محور کشور به شمار می‌آید.

وی تصریح کرد: به برکت این فرهنگ، جوانان نخبه در کنار تحصیل، مسیر تشکیل خانواده و رشد معنوی را نیز در پیش گرفته‌اند.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: در شرایطی که نهاد خانواده در بسیاری از جوامع جهان با هجمه‌های فرهنگی و رسانه‌ای مواجه است، دانشگاه‌های ایران اسلامی پیشتاز در ترویج فرهنگ ازدواج و تشکیل خانواده هستند.

استاندار اصفهان نیز در این برنامه گفت: جشن ازدواج دانشجویی، نماد بلوغ فکری، اجتماعی و معنوی جوانان دانشگاهی است و نشان می‌دهد نسل جدید ایران در کنار علم و پیشرفت، خانواده را ریشه ثبات جامعه می‌داند.

مهدی جمالی نژاد اظهار داشت: اصفهان همواره کانون حضور نخبگان، جوانان اندیشمند و مردمانی با صبر، محبت و ایمان بوده است و امروز شاهد پیوندهایی هستیم که از دل دانشگاه‌ها و بر پایه علم و اخلاق شکل می‌گیرد.

وی افزود: ازدواج دانشجویی از مصادیق رشد فکری و مسوولیت پذیری اجتماعی نسل جوان به شمار می‌رود و این حرکت ارزشمند می‌تواند آینده‌ای روشن برای کشور رقم بزند.

استاندار اصفهان با اشاره به اهمیت نهاد خانواده در سیاست‌های توسعه استان گفت: همه دستگاه‌های اجرایی موظفند از مسکن و اشتغال گرفته تا حمایت‌های فرهنگی و اجتماعی، در مسیر تقویت بنیان خانواده گام بردارند.

جمالی نژاد تصریح کرد: ازدواج‌های دانشجویی تنها یک مراسم نیست، بلکه آغاز زندگی مشترک جوانانی است که علم، ایمان و عشق را در کنار یکدیگر معنا می‌کنند.

وی در پایان با آرزوی خوشبختی برای زوج‌های جوان افزود: امیدوارم این پیوندها سرشار از محبت، ایمان و برکت باشد و فرزندان این سرزمین در سایه چنین خانواده‌هایی مسیر رشد و تعالی را طی کنند.

استان اصفهان اکنون دارای پنج دانشگاه بزرگ دولتی، ۲۲ موسسه غیردولتی و غیرانتفاعی، ۹ موسسه آموزش عالی آزاد، ۲۸ واحد دانشگاه آزاد، ۱۲ مرکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای، ۳۸ مرکز پیام نور، پنج مرکز دانشگاه فرهنگیان، ۲۴ مرکز دانشگاه جامع علمی، کاربردی و ۵۰ موسسه پژوهشی است که بیشترین تعداد آن‌ها یعنی ۹۹ موسسه در شهرستان اصفهان مستقر هستند.

اصفهان به عنوان دومین استان دانشگاهی کشور، بر اساس آخرین آمار، از ۱۹۹ موسسه آموزش عالی فعال با حدود ۲۰۸ هزار دانشجو و سه هزار و ۵۳۹ عضو هیات علمی برخوردار است.

تعداد دانشجویان دختر در استان ۱۰۶ هزار نفر و دانشجویان پسر ۱۰۱ هزار و ۵۰۰ نفر است که بیشتر آن‌ها به ترتیب در رشته‌های علوم انسانی، فنی و مهندسی، هنر، علوم پایه و کشاورزی و دامپزشکی تحصیل می‌کنند.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today