نماد آخرین خبر

ساخت دریچه قلب از بافت «دهلیزقلب» بیمار در یزد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
ساخت دریچه قلب از بافت «دهلیزقلب» بیمار در یزد

ایسنا/ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد از ساخت دریچه قلب از بافت دهلیز قلب دختری ٩ ساله، برای نخستین بار در یزد خبر داد.

دکتر مهدی حدادزاده در تشریح جزئیات این خبر گفت:  این اقدام بر روی فردی با بیماری «تترالوژی فالوت» (که فاقد دریچه ریوی بود) باموفقیت و نتیجه عالی انجام شد.

وی افزود: این روش جدید و نجات بخش که مدتی قبل برای اولین بار در دنیا توسط استاد امیرغفران در شیراز ابداع شد، بتدریج در نقاط مختلف جهان مورد توجه و استفاده قرار گرفت.

این فوق تخصص جراحی قلب ادامه داد: با این تکنیک، امیدی تازه برای درمان بسیاری از بیماران با نارسایی و تنگی دریچه ریوی خصوصا در سنین پایین که امکان استفاده از دریچه های مصنوعی نیست، فراهم می کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد در روز یکشنبه چهارم آبان، حدادزاده تصریح کرد: در کل کشور، تنها سه یا چهار جراح موفق به انجام این تکنیک که روشی دقیق و پیچیده است، شده‌اند.

انتهای پیام 





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today