نماد آخرین خبر

مسجد جامع جعفرآباد مغان افتتاح شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مسجد جامع جعفرآباد مغان افتتاح شد

ایرنا/ جعفرآباد - ایرنا - مسجد جامع شهر جعفرآباد از توابع شهرستان مرزی بیله‌سوار مغان، با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل و مردم و مسئولان محلی افتتاح شد.

به گزارش ایرنا، عضو هیات امنای مسجد جامع جعفرآباد مغان یکشنبه عصر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تخریب و بازسازی مسجد جامع جعفرآباد مغان از ۱۰ سال قبل آغاز شده بود.

ذکی الله سروری افزود: هزینه این مسجد از ناحیه خیران، مردم، نهادهای دولتی نظیر سپاه و بخشی هم از اعتبارات در اختیار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تامین شده و امروز بعد از سال ها مردم جعفرآباد شاهد افتتاح این مکان مقدس بودند.

وی ادامه داد: مساحت مسجد حدود یک هزار و ۲۰۰ متر مربع است و یک هزار متر آن زیربنا و ۲۰۰ متر مربوط به حیاط است و مبلغ هزینه شده برای احداث مسجد و تامین برخی لوازم داخل آن به قیمت روز، حدود ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد می شود.

مسجد جامع جعفرآباد مغان افتتاح شد
حضور مردم جعفرآباد مغان در آیین افتتاح مسجد جامع این شهر

او تصریح کرد: در آیین افتتاح مسجد جامع جعفرآباد، آیت الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در فضیلت انفاق در راه خدا و تاثیر مسجد به عنوان مکان و قطب فرهنگی در هدایت جامعه و همدلی مسلمانان سخنرانی کرد.

سروری گفت: حجت الاسلام یاسر باقری امام جمعه جعفرآباد نیز طی سخنانی از همراهی و همکاری مردم و مسئولان در تکمیل شدن بنا و تامین اقلام مورد نیاز مسجد قدردانی کرد.

عضو هیات امنای مسجد جامع جعفرآباد مغان گفت: این مسجد در واقع مصلای شهر محسوب می شود و از این به بعد آیین عبادی ، سیاسی نماز جمعه جعفرآباد در این مصلا برگزار خواهد شد.

جعفرآباد ، شهری‌ در شهرستان‌ بیله ‌سوار در استان‌ اردبیل‌ است و در حدود ۲۶ کیلومتری‌ شمال‌غربی‌ شهر بیله‌سوار (مرکز شهرستان‌) واقع شده است.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today