نماد آخرین خبر

پروژه‌های عمرانی در تمام نقاط شیراز در حال اجراست/ تلاش برای رفع ترافیک و محرومیت‌زدایی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
پروژه‌های عمرانی در تمام نقاط شیراز در حال اجراست/ تلاش برای رفع ترافیک و محرومیت‌زدایی

ایسنا/ شهردار شیراز با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی در تمام نقاط این کلان‌شهر در حال اجراست، از تلاش برای رفع معضل ترافیک و همچنین محرومیت‌زدایی در نقاط کم برخوردار خبر داد.

محمدحسن اسدی امروز دوشنبه پنجم آبان در حاشیه بازدید پروژه‌های عمرانی بزرگ و شاخص شیراز گفت: تقاطع غیرهمسطح خلیج‌فارس ـ سرلشکر شهید استوار، حلقه اتصال توسعه و عدالت در جنوب‌شرق این کلانشهر است.

وی افزود: پروژه تقاطع غیرهمسطح سرلشکر شهید استوار ـ خلیج‌فارس طرحی بزرگ در حال اجرا در شرق کلانشهر شیراز است تا نه‌تنها گره از ترافیک بگشاید، بلکه نقش محرومیت‌زدایی از این منطقه را نیز بر عهده داشته باشد. 

اسدی از پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه تقاطع غیرهمسطح سرلشکر شهید استوار ـ خلیج‌فارس خبر داد و اظهار کرد: این پروژه کلیدی حلقه اتصال بزرگراه سرلشکر شهید استوار به بلوار خلیج‌فارس‌(خروجی شیراز ـ پل فسا) خواهد بود. 

وی در تشریح اهداف این پروژه عمرانی تأکید کرد: هدف از اجرای این طرح، تسهیل در ترافیک خروجی بزرگراه سرلشکر شهید استوار به سمت خروجی شیراز و حذف یک دوربرگردان حادثه‌خیز در بلوار خلیج‌فارس است؛ امری که موجب افزایش ایمنی تردد و روان‌سازی جریان عبور و مرور در این محور اصلی می‌شود. 

شهردار شیراز، به ابعاد فنی این پروژه نیز اشاره کرد و گفت: طول پل با احتساب رمپ‌ها حدود ۵۵۰ متر، عرض پل ۱۲.۵ متر و عرض سواره‌رو حدود ۱۱ متر است که سیستم سازه‌ای آن از نوع دال مجوف درجا با دهانه میانی ۳۵ متر طراحی شده است. 

اسدی با اشاره به اینکه هم‌اکنون کار بر روی عرشه پل در جریان است، بیان کرد: پیشرفت فیزیکی پروژه تاکنون حدود ۶۰ درصد بوده و با پشت سر گذاشتن معارضات ملکی و تأسیساتی در دست احداث است. 

وی همچنین به پروژه‌های متعدد عمرانی در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک نظیر تقاطع‌های غیرهمسطح شهیدان سرانجام، شهدای حرم حضرت احمدبن موسی(ع) و دوربرگردان‌های شهید مؤیدی و میثم-کمربندی اشاره کرد و افزود: اجرای پروژه‌های عمرانی امروز مختص به نقطه خاصی از شهر نیست، بلکه همه مناطق شیراز را در بر می‌گیرد. 

شهردار شیراز با اشاره به دیگر طرح‌های بزرگ عمرانی از جمله زیرگذر گویم در شمال‌غرب، ابرپروژه ۵ کیلومتری تقاطع غیرهمسطح شهدای حرم احمد بن موسی(ع) در جنوب شهر، زیرگذر مولوی و بزرگراه سرلشکر شهید استوار در شرق، تصریح کرد: این نشان‌دهنده آن است که رویکرد مدیریت شهری، توسعه همه‌جانبه و عدالت‌محور شیراز است، به‌ویژه در مناطق کمتربرخوردار. 

وی ابراز امیدواری کرد: با بهره‌برداری از پروژه تقاطع غیرهمسطح سرلشکر شهید استوار ـ خلیج‌فارس، علاوه بر رفع یا کاهش محرومیت، شاهد توسعه و آبادانی هرچه بیشتر جنوب‌شرق شیراز باشیم. 

اسدی گفت: تکمیل این تقاطع غیرهمسطح، گام بلندی در تکمیل نقشه بزرگراه سرلشکر شهید استوار و ایجاد رینگ پیرامونی شرق به شمال شیراز و نویدبخش آینده‌ای با ترافیک روان‌تر و عدالت بیشتر در کلان‌شهر شیراز خواهد بود. 

انتهای پیام





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام : https://instagram.com/semnan_today